ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Καρδιολόγος συστήνει στον Ντέιβις να μείνει εκτός για τρεις μήνες λόγω της μυοκαρδίτιδας

Ο Αλφόνσο Ντέιβις με τη φανέλα της Μπάγερν στην αναμέτρηση με τη Βόλφσμπουργκ
Ο Αλφόνσο Ντέιβις με τη φανέλα της Μπάγερν στην αναμέτρηση με τη Βόλφσμπουργκ © 2021 MICHAEL SOHN / AP IMAGES

Ο Γερμανός καρδιολόγος που ειδικεύεται σε θέματα αθλητικής ιατρικής, Φλοριάν Στάουμπε, συστήνει στον Αλφόνσο Ντέιβις να μείνει στα "πιτς" για τρεις μήνες και στη συνέχεια να επιστρέψει σταδιακά στη δράση, για να μην έχει πρόβλημα μυοκαρδίτιδας.

Ο Αλφόνσο Ντέιβις έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα με την υγεία του, καθώς μετά τον κορονοϊό, υπέστη ελαφρά μυοκαρδίτιδα και παραμένει εκτός δράσης για λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου.

Μάλιστα ο Φλοριάν Στάουμπε, διάσημος καρδιολογός που ειδικιεύεται στον αθλητισμό, σύστησε στον Καναδό ακραίο αμυντικό να μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες: "Σε περίπτωση μυοκαρδίτιδας μετά από μόλυνση από κορωνοϊό, η συμβουλή είναι να ξεκουραστείτε για τουλάχιστον τρεις μήνες. Η μυοκαρδίτιδα πιο συχνά, αν και σπάνια, αναπτύσσεται μετά τη μόλυνση από τον κορονοϊό" ανέφερε μεταξύ άλλων στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων ο Γερμανός καρδιολόγος.

Ο Ντέιβις πάντως το τελευταίο διάστημα αισθάνεται πολύ καλά, δεν έχει κανένα σύμπτωμα και ιδανικά θα ήθελε να κάνει προπονήσεις με τους συμπαίκτες του, ωστόσο αυτό θα γίνει σταδιακά. Φέτος ο Ντέιβις έχει αγωνιστεί συνολικά 23 φορές, σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό έξι ασίστ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ