ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ιστορικό ρεκόρ, αήττητη στους ομίλους του Champions League από το 2017

Ο Λικά Ερναντέζ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Μπάγερν - Μπαρτσελόνα στους ομίλους του Champions League
Ο Λικά Ερναντέζ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Μπάγερν - Μπαρτσελόνα στους ομίλους του Champions League © 2022 ANDREAS SCHAAD / AP IMAGES

Η Μπάγερν μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα ιστορικό ρεκόρ μετά τη νίκη της κόντρα στην Μπαρτσελόνα (2-0), καθώς από το 2017 παραμένει αήττητη για 30 σερί παιχνίδια στους ομίλους του Champions League.

Αυτή τη φορά η Μπάγερν όχι μόνο δεν είχε στο πλευρό της τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, αλλά τον υποδέχθηκε στο Μόναχο ως αντίπαλο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ακόμα κι έτσι, οι Βαυαροί επιβλήθηκαν 2-0 των "μπλαουγκράνα" στην Άλιαντς Αρένα στον 3ο όμιλο του Champions League.

Εκτός του ότι πήρε κεφάλι στον όμιλό της, η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν έχει να υπερηφανεύεται για ένα σπουδαίο ρεκόρ.

Με τη νίκη επί των Καταλανών διεύρυνε το αήττητο σερί της που διατηρεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης από το 2017, φτάνοντας τα 30 παιχνίδια χωρίς ήττα.

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως από τα 30 ματς, μετράει μόλις τρεις ισοπαλίες κόντρα στην Ατλέτικο και άλλες δύο απέναντι στον Άγιαξ, ενώ στα υπόλοιπα 27 ήταν η νικήτρια.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ