CHAMPIONS LEAGUE

Μπάγερν - Ίντερ: Με βασικούς ο Νάγκελσμαν, ρεζέρβες ο Ιντζάγκι

Ο Σαντιό Μανέ
Ο Σαντιό Μανέ @ 2022 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν επέλεξε πλειάδα βασικών στο αρχικό σχήμα της Μπάγερν για τον αγώνα κόντρα στην Ίντερ, για την οποία ο Σιμόνε Ιντζάγκι προτίμησε αρκετές ρεζέρβες.

Η Μπάγερν υποδέχεται την Ίντερ στο Μόναχο (22:00, Cosmote Sport 3HD, live από το SPORT24) για την 6η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Champions League, χωρίς βαθμολογικό διακύβευμα, αφού οι μεν Γερμανοί θα τερματίσουν στην 1η θέση και οι δε Ιταλοί στη 2η.

Ωστόσο, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν επέλεξε μία ενδεκάδα που απαρτίζεται κυρίως από ποδοσφαιριστές που λογίζονται βασικοί, με τον Γιόσιπ Στάνισιτς στο αριστερό άκρο της άμυνας να είναι η μεγάλη εξαίρεση.

Από εκεί και πέρα, ο Μάνουελ Νόιερ είναι τραυματίας κι έτσι στο τέρμα θα καθίσει ο Σβεν Ούλραϊχ, ενώ κι ο Ράιαν Χράφενμπερχ παίρνει τη θέση του ανέτοιμου Τόμας Μίλερ και ο Ερίκ Μαξίμ Τσούπο Μότινγκ του Λιρόι Σανέ.

Στην Ίντερ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, αφού ο Σιμόνε Ιντζάγκι έκανε αρκετές αλλαγές και κράτησε μόνο το Νικολό Μπαρέλα στην πεντάδα της μεσαίας γραμμής.

Στην επίθεση θα βρεθεί ο Λαουτάρο Μαρτίνεθ αφού ο Ρομέλου Λουκάκου τραυματίστηκε ξανά και ο Αργεντινός προτιμήθηκε του Έντιν Τζέκο.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Μαζραουί, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Στάνισιτς, Κίμιχ, Ζάμπιτσερ, Κομάν, Χράφενμπερχ, Μανέ, Τσούπο Μότινγκ

ΙΝΤΕΡ: Ονανά, Νταρμιάν, Ντε Φράι, Ατσέρμπι, Μπελανόβα, Μπαρέλα, Ασλάνι, Γκαλιαρντίνι, Γκόζενς, Μαρτίνες, Κορέα

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΙΝΤΕΡ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ