VIRAL

Μπάγερν: Η σύντροφος του Βεράτι τρόλαρε με video τον Μίλερ

Ο Τόμας Μίλερ με τη φανέλα της Μπάγερν σε αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Champions League
Ο Τόμας Μίλερ με τη φανέλα της Μπάγερν σε αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Champions League © 2020 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Η πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League εις βάρος της Μπάγερν Μονάχου έφερε απίστευτη ευφορία στους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση την σύντροφο του Μάρκο Βεράτι που τρόλαρε τον Τόμας Μίλερ (VIDEO).

Ο Τόμας Μίλερ, πέρα από τον αυτοσαρκαρσμό που τον διακρίνει, είναι και ένα από τα μεγαλύτερα "πειραχτήρια" των ευρωπαϊκών γηπέδων και είναι ουκ ολίγοι οι συμπαίκτες και οι αντίπαλοι που έχουν μπει στο στόχαστρό του.

Επειδή όμως όλοι βρίσκουν κάποια στιγμή το μάστορά τους, έτσι συνέβη και στην περίπτωση του επιθετικού της Μπάγερν, ο οποίος έγινε αντικείμενο τρολαρίσματος μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του στα προημιτελικά του Champions League από την Παρί Σεν Ζερμέν το βράδυ της Τρίτης (13/4).

Το πρόσωπο που δεν δίστασε να τα βάλει με τον "τρελό" Γερμανό δεν είναι κάποιος εκ των ποδοσφαιριστών της Παρί που είχαν άμεση εμπλοκή στο ματς αλλά η σύντροφος του Μάρκο Βεράτι, με την Τζέσικα Αϊντί, να δημοσιεύει video στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram όπου ο Μίλερ λέει σε άπταιστα γαλλικά "Au Revoir".

Ουσιαστικά, το έτερο ήμισυ του Ιταλού μέσου των πρωταθλητών Γαλλίας αποχαιρετούσε τον Μίλερ που δεν θα συνεχίσει στη διοργάνωση, για να συνοδεύσει το video και με την εξής λεζάντα: "Λυπάμαι, όχι και τόσο πολύ".

Η σύντροφος του Μάρκο Βεράτι τρολάρει τον Τόμας Μίλερ
Η σύντροφος του Μάρκο Βεράτι τρολάρει τον Τόμας Μίλερ PRINT SCREEN VIDEO

Photo Credits: © 2020 Matthias Schrader/Associated Press, Print Screen Video

TAGS VIRAL CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ