ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Επέκτεινε το συμβόλαιο του Τσούπο Μότινγκ έως το 2023

Ο Τσούπο - Μοτίνγκ πανηγυρίζει γκολ του στο Μπάγερν - Λεβερκούζεν στην Allianz Arena για την Bundesliga.
Ο Τσούπο - Μοτίνγκ πανηγυρίζει γκολ του στο Μπάγερν - Λεβερκούζεν © 2021 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Η Μπάγερν ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Έρικ Μαξίμ Τσούπο Μότινγκ για δύο ακόμη χρόνια, δηλαδή έως τον Ιούνιο του 2023.

Τουλάχιστον γι' ακόμη δύο χρόνια θα αγωνίζεται στην Μπάγερν Μονάχου ο Έρικ Μαξίμ Τσούπο Μότινγκ. Το συμβόλαιο του στράικερ των Βαυαρών έληγε τον Ιούνιο, ωστόσο συμφώνησε σε επέκτασή του έως το καλοκαίρι του 2023.

"Είμαστε χαρούμενοι που ο Μαξίμ θα μείνει μαζί μας γι' ακόμη δύο χρόνια. Είναι ένας σημαντικός παίκτης, που έπαιξε πάρα πολύ καλά την περασμένη σεζόν" δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Μπάγερν, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

Από την πλευρά του περήφανος δήλωσε ο 32χρονος επιθετικός: "Είμαι περήφανος που είμαι παρών. Η Μπάγερν είναι ιδιαίτερο κλαμπ, ένα απ' τα καλύτερα στον πλανήτη. Η πρώτη μου χρονιά ήταν εδώ καταπληκτική. Θέλουμε να συνεχίσουμε την επιτυχία και ιδανικά να κατακτήσουμε το Champions League".

Ο Τσούπο Μότινγκ με τη φανέλα της Μπάγερν αγωνίστηκε φέτος σε 32 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ήταν το μπακ-απ του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, σκόραρε εννέα γκολ και μοίρασε μία ασίστ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ