ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Χειρουργείο για Γκορέτσκα, μένει έως 2 μήνες εκτός δράσης

Ο Λέον Γκορέτσκα με τη φανέλα της Μπάγερν κόντρα στην Άιντραχτ | 3 Οκτωβρίου 2021
Ο Λέον Γκορέτσκα με τη φανέλα της Μπάγερν κόντρα στην Άιντραχτ | 3 Οκτωβρίου 2021 @2021 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Ένα σοβαρό πρόβλημα καλείται να διαχειριστεί ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν για την Μπάγερν, με τον Λέον Γκορέτσκα να υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο και να μένει εκτός δράσης για 6 με 8 εβδομάδες.

Η συμφωνία με την Γιουβέντους και το ταξίδι του Ματάις Ντε Λιχτ στο Μόναχο το βράδυ της Δευτέρας για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει στην Μπάγερν έφερε πολλά χαμόγελα στους οπαδούς των πρωταθλητών Γερμανίας, ωστόσο η αρχή της εβδομάδας επεφύλασε και άσχημες ειδήσεις για τους Βαυαρούς.

Αυτές ήρθαν από το ιατρικό μέτωπο, με τον Λέον Γκορέτσκα να αναγκάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό γόνατο και να αναμένεται να μείνει για ένα διάστημα 6-8 εβδομάδων εκτός δρασης.

Αυτό σημαίνει πως θα λείψει τόσο από τα προσεχή φιλικά προετοιμασίας της Μπάγερν στις ΗΠΑ όπου θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων και την Μάντσεστερ Σίτι αλλά και την έναρξη του πρωαθλήματος, με τον Γκορέτσκα να έχει μάλιστα χάσει αρκετά ματς την τελευταία διετία λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Ο τραυματισμός αυτό σημαίνει ουσιαστικά πως ένας εκ των Σάμπιτζερ ή Γκράβενμπερχ θα κληθεί να αρπάξει την ευκαιριά που θα του δοθεί από τον Νάγκελσμαν, για να πλαισιώσει τον Κίμιχ στον άξονα, την ώρα πάντως που η Μπάγερν πιέζει την Λειψία για να κάνει δικό της τον 25χρονο Αυστριακό μέσο, Κόνραντ Λάιμερ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ