CHAMPIONS LEAGUE

Μπάγερν - Ατλέτικο: Σε κίνδυνο το ματς επειδή ο Γκνάμπρι έχει κορονοϊό

Ο Γνάμπρι σε προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου
Ο Γνκάμπρι της Μπάγερν AP IMAGES

Ο Γκνάμπρι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό λίγες ώρες μετά την τελευταία προπόνηση της Μπάγερν ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (21/10) με την Ατλέτικο και η αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Champions League είναι στον αέρα.

Στον αέρα είναι η αναμέτρηση της Τετάρτης (21/10) ανάμεσα στη Μπάγερν και την Ατλέτικο για το Champions League καθώς λίγες ώρες μετά την τελευταία προπόνηση των Γερμανών έγινε γνωστό μέσα από επίσημη ανακοίνωση των Γερμανών πως ο Σερζ Γκνάμπρι έχει κορονοϊό. Ο Γερμανός διεθνής βέβαια είχε προπονηθεί κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και για αυτό υπάρχει ανησυχία.

Ο εξτρέμ των Βαυαρών απομονώθηκε με το που έγινε γνωστό πως έχει κορονοϊό αλλά και πάλι είχε πάρει μέρος σε όλη την προπόνηση της ομάδας του. Αμέσως υπήρξε ενεργοποίηση πρωτοκόλλου με νέα τεστ για όλη τη Μπάγερν, ενώ η έκβαση των αποτελεσμάτων θα κρίνει και το εάν θα πραγματοποιηθεί κανονικά η αναμέτρηση.

Η UEFA μπορεί να λέει στο πρωτόκολλο της πως αν μια ομάδα έχει 13 παίκτες μπορεί να παίξει αλλά πάντα υπάρχει και ο συνδυασμός με το πρωτόκολλο της κάθε χώρας η οποία μπορεί να απαιτήσει την καραντίνα όλης της ομάδας και για αυτό το ματς είναι στον αέρα. Ιδίως από τη στιγμή που τα κρούσματα στη Γερμανία το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ