ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Αναβλήθηκε για τις 30 Μαΐου το κρίσιμο Δ.Σ. για το μέλλον Καν - Σαλιχάμιζιτς

Ο Όλιβερ Καν και ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς στο Μάιντζ - Μπάγερν
Ο Όλιβερ Καν και ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς στο Μάιντζ - Μπάγερν 2023 AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Η Μπάγερν ανακοίνωσε πως το κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο που θα καθορίσει το μέλλον του Όλιβερ Καν και του Χασάν Σαλιχάμιτζιτς στο σύλλογο θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 30 Μαΐου.

Η Μπάγερν αναμένεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στο οργανόγραμμά της. Η ατμόσφαιρα στους Βαυαρούς δεν είναι και η καλύτερη, ειδικά μετά τους αποκλεισμούς σε Champions League και DFB Pokal. Στο πρωτάθλημα η ομάδα του Μονάχου δίνει μάχη με την Ντόρτμουντ και βρίσκεται στην κορυφή στο +1.

Την ίδια ώρα, εξαιτίας των χαμηλών πτήσεων τη φετινή σεζόν, το μέλλον του CEO, Όλιβερ Καν και του τεχνικού διευθυντή, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς είναι αβέβαιο. Ήδη υπάρχουν φήμες για την αντικατάσταση του παλαίμαχου τερματοφύλακα με τον πρώην ισχυρό άνδρα των Βαυαρών, Ούλι Χένες ή τον γιο του.

Κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 22 Μαΐου, ώστε να ληφθούν αυτές οι αποφάσεις. Ωστόσο, η Μπάγερν ανακοίνωσε πως το Δ.Σ. αναβάλλεται για τις 30 Μαΐου. Ο λόγος της απόφασης πάρθηκε με άξονα την απόλυτη συγκέντρωση της ομάδας στις υποχρεώσεις της στην Bundesliga.

Θυμίζουμε πως το γερμανικό πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις 27 Μαΐου, με την Μπάγερν να φιλοξενείται από την Κολωνία.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ