ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπα: "Νιώθω ανυπομονησία και υπερηφάνεια"

Μπα: "Νιώθω ανυπομονησία και υπερηφάνεια"

Ο στόπερ του Ολυμπιακού, Ουσεϊνού Μπα, θα κάνει ντεμπούτο με τη Μαρσέιγ στο Champions League και στη συνέντευξη Τύπου εξέφρασε την υπερηφάνειαά του για όσα έχουν συμβεί στη ζωή και στην καριέρα του.

Τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Μαρσέιγ την Τετάρτη (21/10, 22.00, COSMOTE SPORT 2 HD) εκπροσώπησε ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος μάλιστα θα κάνει το ντεμπούτο του στο Champions League.

Ο Σεναγέζος δήλωσε ότι είναι ανυπόμονος για τον αγώνα αλλά και υπερήφανος για ό,τι έχει συμβεί στην καριέρα του.

- Είναι η πρώτη φορά που θα παίξεις στους ομίλους του Champions League. Πώς νιώθεις;

"Νιώθω πολύ καλά, είμαι χαρούμενος. Είναι πολύ σημαντικό. Νιώθω ανυπομονησία και υπερηφάνεια. Ανυπομονώ να κερδίσουμε το ματς".

- Διηγήσου μας τι έχει συμβεί καριέρα σου αυτά τα χρόνια. Αζαξιό, Ελλάδα, Ολυμπιακός. Αναπληρωματικός και τώρα βασικός.

"Ξεκίνησα από την Αζαξιό πράγματι, ήρθα στον Ολυμπιακός και ήμουνα αναπληρωματικός. Έπρεπε να περιμένω, να προπονηθώ και να πάρω την ευκαιρία μου. Δουλεύω πολύ για να βοηθάω την ομάδα. Είμαι υπερήφανος γι' αυτό που έχει συμβεί".

-Ποια ήταν η αντίδρασή σου όταν έμαθες ότι κληρώθηκε ο Ολυμπιακός με τη Μαρσέιγ;

"Είναι μεγάλος σύλλογος, δυνατός αντίπαλος. Τον σεβόμαστε πολύ. Θα μας δυσκολέψει. Είναι σημαντικό για εμένα ότι θα παίξω κόντρα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα".

- Πάντα ένα ντεμπούτο έχει άγχος, ειδικά στο Champions league. Το ότι θα αντιμετωπίσεις μια γαλλική ομάδα σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα;

"Πραγματικά όλες οι ομάδες είναι μεγάλες, δύσκολοι αντίπαλοι. Δεν παίζει ρόλο που είναι από τη Γαλλία. Εδώ βρίσκονται όσες ομάδες έχουν αξία. Όλα τα ματς θα έχουν ενδιαφέρον".

- Είναι μειονέκτημα για τον Ολυμπιακό η απουσία των οπαδών;

"Ο κόσμος είναι από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του κλαμπ. Κάνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε υπερήφανους. Δεν έχει σχέση το να παίζεις σε άδειο γήπεδο με το να είναι γεμάτο, δεν μας αρέσει καθόλου".

- Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι με τον Ολυμπιακό και πού θέλεις να φτάσεις;

"Οι στόχοι ίδιοι με πέρυσι. Να πάρουμε τον τίτλο, να έχουμε πολλές συμμετοχές και να φτάσουμε μακριά στην Ευρώπη".

Δείτε τα πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το φετινό Champions League:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ