STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μουτίρ Σατζιά: Ο συμπαίκτης του Κυριάκου Παπαδόπουλου στα... ραντάρ ελληνικών ομάδων

Ο Μουτίρ Σατζιά με τη φανέλα της Άσκολι
Ο Μουτίρ Σατζιά με τη φανέλα της Άσκολι PAOLO MANZO/NURPHOTO/ZUMA PRESS/VISUALHELLAS.GR

Στο στόχαστρο ελληνικών ομάδων έχει μπει ο 23χρονος Βέλγος εξτρέμ, Μουτίρ Σατζιά, ο οποίος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ μαζί με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Το Euro 2020 έχει πάει λίγο πίσω τις μεταγραφικές υποθέσεις, αλλά οι ελληνικές ομάδες δεν σταματούν να αναζητούν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις τόσο από την εγχώρια αγορά όσο κι από το εξωτερικό.

Μία τέτοια περίπτωση είναι κι ο 23χρονος Βέλγος εξτρέμ, Μουτίρ Σατζιά, ο οποίος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ μαζί με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έκανε μία γεμάτη σεζόν με 28 συμμετοχές, σημειώνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας ισάριθμες ασίστ.

Ωστόσο, παρά τις καλές εμφανίσεις, αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την κροατική ομάδα και αναζητά μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Μάλιστα, υπάρχει ενδιαφέρον από κροατικούς συλλόγους, ενώ έχει μπει στα... ραντάρ ομάδων της Super League Interwetten.

Κατά το παρελθόν, πέρα από τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, ο Σατζιά έχει φορέσει τη φανέλα των Οστάνδης, Νοβάρα, Εστορίλ, Βίρτους Εντέλα και Άσκολι.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ