ΛΑΤΣΙΟ

Λάτσιο: Μουσάκιο ο αντι-Σωκράτης για την άμυνα

Ο Ματέο Μουσάκιο με τη φανέλα της Μίλαν
Ο Ματέο Μουσάκιο με τη φανέλα της Μίλαν AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Λάτσιο αφού είδε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να υπογράφει στον Ολυμπιακό κατέφυγε στη λύση του Ματέο Μουσάκιο και αποκτά τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό αντί 1.000.000 ευρώ από τη Μίλαν.

Ο πρώτος στόχος της Λάτσιο για την άμυνα ήταν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Το ενδιαφέρον, μάλιστα, είχε παραδεχτεί και προπονητής της ομάδας από τη Ρώμη, Σιμόνε Ιντζάγκι.

Την ώρα που τα ιταλικά media έστελναν τον Μεσσήνιο αμυντικό στους μπιανκοτσελέστι το SPORT24 σας ενημέρωνε ότι βρισκόταν κοντά στην επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Όπερ και εγένετο. Ο Παπασταθόπουλος ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας από τους ερυθρόλευκους. Έτσι η Λάτσιο αναγκάστηκε να καταφύγει σε άλλη λύση.

Και καθώς ο Ιντζάγκι πίεζε τον τεχνικό διευθυντή (και πρώην φορ της ομάδας), Ίγκλι Τάρε, για ενίσχυση στην άμυνα βρήκε τον εκλεκτό.

Συμφώνησε με τη Μίλαν και απέκτησε τον Ματέο Μουσάκιο αντί 1.000.000 ευρώ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρίβερ Πλέιτ και στην Ευρώπη τον έφερε η Βιγιαρεάλ. Το 2017 τον απέκτησαν οι ροσονέρι.

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ