ΤΟΤΕΝΑΜ

Μουρίνιο: "Συγχαρητήρια στην Λίβερπουλ για το μεγάλο αήττητο σερί της"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ανταλλάσει χειραψία με τον Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια του Τότεναμ - Λίβερπουλ
Ο Ζοζέ Μουρίνιο ανταλλάσει χειραψία με τον Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια του Τότεναμ - Λίβερπουλ Ⓒ 2020 CLIVE BRUNSKILL/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζοζέ Μουρίνιο συνεχάρη την Λίβερπουλ και τον Γιούργκεν Κλοπ για το αήττητο εντός έδρας σερί τους σε 68 ματς Premier League και εξέφρασε την άποψη πως πολύ δύσκολα θα καταρρίψει κάποια ομάδα το ρεκόρ των 86 αγώνων της δικής του Τσέλσι.

Σχεδόν τέσσερα χρόνια κράτησε το εκπληκτικό αήττητο σερί της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ σε αγώνες πρωταθλήματος, με τους κόκκινους να γνωρίζουν την ήττα με 2-1 από την Κρίσταλ Πάλας τον Απρίλιο του 2017 και έκτοτε να ξεχνούν την πικρή γεύση της ήττας για 68 διαδοχικά ματς Premier League.

Τους την ξαναθύμισε η Μπέρνλι το βράδυ της Πέμπτης επικρατώντας 1-0 με το εύστοχο πέναλτι του Μπαρνς στο 83', με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ να μην καταφέρνει έτσι να πλησιάσει ακόμα περισσότερο το θρυλικό ρεκόρ της Τσέλσι, που είναι το αήττητο των 86 αγώνων στο "Στάμφορντ Μπριτζ" από τον Φεβρουάριο του 2004 μεχρι τον Οκτώβριο του 2008.

Στο μεγαλύτερο διάστημα αυτής της τρελής πορείας των μπλε ήταν επικεφαλής στον πάγκο ο Ζοζέ Μουρίνιο (2004-2007), με τον νυν προπονητή της Τότεναμ να κάνει δηλώσεις για εκείνο το ρεκόρ και να απονείμει τα εύσημα στην Λίβερπουλ του Κλοπ για το εξίσου σπουδαίο κατόρθωμά της.

"Τα ρεκόρ είναι εκεί για να σπάνε, ακόμα και τα πιο απίστευτα σε τόσα πολλά αθλη΄ματα. Υπάρχουν κάποια ρεκόρ που τα βλέπεις και αισθάνεσαι πως είναι απίθανο για κάποιον να τα καταρρίψει.

Αυτό που έκανε η Λίβερπουλ είναι εκπληκτικό και πολύ δύσκολο για κάποιον να το πετύχει. Το ρεκόρ μας με την Τσέλσι εξακολουθεί να είναι το ρεκόρ που κυνηγούν όλοι και είναι πολύ δύσκολο να το βελτιώσει κάποιος.

Συγχαρητήρια ωστόσο στην Λίβερπουλ για το φοβερί σερί που είχε, όπου μπόρεσε και δεν έχασε ματς της Premier League στο σπίτι της για τόσο μεγάλο διάστημα", τόνισε χαρακτηριστικά ο "special one", με τον ίδιο να μένει αήττητος εντός έδρας στο πρωτάθλημα στην πρώτη θητεία του στους μπλε και να γνωρίζει την πρώτη του ήττα στο "Στάμφορντ Μπριτζ" ως τεχνικός της ομάδας του δυτικού Λονδίνου στη δεύτερη θητεία του, τον Απρίλιο του 2014 από την Σάντερλαντ.

Photo Credits: Clive Brunskill/ Pool via AP

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΤΣΕΛΣΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ