ΡΟΜΑ

Μουρίνιο: "Ο Ντιμπάλα είναι διαθέσιμος για 20-30 λεπτά"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε συνέντευξη Τύπου της Ρόμα ενόψει του τελικού του Europa League με την Σεβίλλη | 25 Μαΐου 2023
Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε συνέντευξη Τύπου της Ρόμα ενόψει του τελικού του Europa League με την Σεβίλλη | 25 Μαΐου 2023 @2023 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του τελικού του Europa League με τη Σεβίλλη την Τετάρτη (31/5) το βράδυ ο τεχνικός της Ρόμα, Ζοζέ Μουρίνιο, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Ντιμπάλα λέγοντας πως θα βρίσκεται στη διάθεση του για μικρό χρονικό διάστημα ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί στο μέλλον του.

Η Ρόμα αντιμετωπίζει την Τετάρτη (31/5) τη Σεβίλλη στον τελικό του Europa League και στη συνέντευξη Τύπου στο Puskas Arena της Βουδαπέστης οι περισσότερες ερωτήσεις είχαν να κάνουν με τον Ντιμπάλα και αν είναι σε θέση να παίξει.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε πως ξεπεράσει εν μέρει τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και μπορεί να βρίσκεται στον πάγκο και να παίξει για 20-30 λεπτά.

Αρχικά είπε:

"Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι, είναι αλήθεια. Είναι διαφορετικό από τον αντίπαλό μας γιατί παίξαμε 14 παιχνίδια για να φτάσουμε εδώ. Σίγουρα αξίζουμε αυτόν τον τελικό, είπαμε ήδη την περασμένη εβδομάδα ότι θέλαμε να παίξουμε αυτόν τον αγώνα. Τώρα δουλέψαμε για να είμαστε σε θέση να παλέψουμε για αυτόν τον τίτλο".

Για τον Ντιμπάλα:

"Θα μπορούσε να παίξει 20-30 λεπτά".

Για την πίεση:

"Δουλεύοντας, κάτι που κάναμε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είχαμε πολλά παιχνίδια τους τελευταίους μήνες, προσπαθήσαμε να ανακτήσουμε τους παίκτες και να δουλέψουμε. Λέω ότι η ιστορία δεν παίζει ρόλο, ο συνάδελφός μου Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πιστεύει ότι είναι διαφορετικό.

Τον σέβομαι πολύ, πιστεύει ότι η Σεβίλλη είναι φαβορί για την ιστορία. Αυτή είναι η γνώμη του και τη σέβομαι. Έχουν ιστορία και εμπειρία που δεν έχουμε, γι' αυτούς το να παίζουν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ είναι σχεδόν φυσιολογικό, για εμάς είναι εξαιρετικό. Για τους οπαδούς τους το ταξίδι σε ευρωπαϊκό τελικό είναι σαν ένα ταξίδι στην Ισπανία, για τους δικούς μας είναι κάτι αξέχαστο. Αλλά αύριο θέλουμε να είμαστε εκεί και να παίξουμε".

Για το μέλλον του:

"Το μέλλον μου; Αυτή η ερώτηση πρέπει να γίνει στον Μεντιλίμπαρ, δεν έχει συμβόλαιο και η κατάστασή του είναι πιο δύσκολη από τη δική μου. Είναι διαφορετικό από την Ίντερ γιατί δεν είχα υπογράψει με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όλα έγιναν. Τώρα δεν έχω τίποτα. Σκέφτομαι το αύριο και τι θέλουμε να κάνουμε, γιατί θέλουμε να παίξουμε".

Στη συνέχεια ο Μουρίνιο είπε:

"Ο προπονητής δεν παίζει, ο προπονητής δουλεύει πολύ πριν το παιχνίδι, λίγο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είπα στο προσωπικό μου ότι σήμερα η δουλειά μας έχει τελειώσει. Τώρα την ιστορία την φτιάχνουν οι παίκτες μου.

Οι συνάδελφοι από τη Μαδρίτη λένε καλά ότι η Σεβίλλη έχει μεγάλη ομάδα, αλλά εγώ λέω ότι έχει δύο μεγάλες ομάδες επειδή έχει 26 παίκτες κορυφαίου επιπέδου. Είναι όλοι επαγγελματίες κορυφαίου επιπέδου, έχουν πολλές επιλογές. Αλλά δεν ξέρουν τα αγόρια μου και δεν ξέρουν την ομάδα μου ως ομάδα και θα είμαστε εκεί αύριο".

TAGS ΡΟΜΑ EUROPA LEAGUE ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ