ΡΟΜΑ

Tuttosport: "Ο Μουρίνιο θέλει τον Μπουφόν στη Ρόμα"

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν
Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Ζοζέ Μουρίνιο επιθυμεί την απόκτηση του Τζιανλουίτζι Μπουφόν στη Ρόμα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Tuttosport. Οι Ρωμαίοι ψάχνουν τερματοφύλακα, καθώς το μέλλον του βασικού τερματοφύλακα Πάου Λόπεζ είναι αμφίβολο.

Η Ρόμα εξετάζει την περίπτωση του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη Γιουβέντους, στο τέλος της χρονιάς.

Ο 43χρονος τερματοφύλακας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίζει να παίζει, καθώς όπως δήλωσε θα εξετάσει τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του και σε τρεις περίπου εβδομάδες θα αποφασίσει τι θα κάνει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Tuttosport", η Ρόμα έχει κάνει μια διερευνητική κρούση στον "Τζίτζι". προκειμένου να δει ποιες είναι οι προθέσεις του σε αυτή την προοπτική μια και ο Μουρίνιο θα ήθελε έναν τερματοφύλακα της κλάσης του.

Το μέλλον του Πάου Λόπεζ στη Ρόμα είναι αμφίβολο μετά τον τραυματισμό του στον ώμο, ενώ οι Μιράντε και Φουτσάτο δεν έχουν δείξει ότι μπορούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντα του βασικού τερματοφύλακα στους Ρωμαίους.

Υπενθυμίζεται ότι σε παλαιότερο δημοσίευμά της η "Tuttosport" ανέφερε ότι και ο Ολυμπιακός είναι ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον πολύπειρο τερματοφύλακα.

Photo Credits: © 2021 Luca Bruno / Associated Press

TAGS ΡΟΜΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ