ΡΟΜΑ

Μουρίνιο: "Κυριαρχήσαμε απέναντι στην Λάτσιο, αλλά διαιτητής και VAR δεν στάθηκαν στο ύψος τους"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την Λάτσιο | 26 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την Λάτσιο | 26 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τόνισε πως η Ρόμα ήταν καλύτερη στο ντέρμπι της αιώνιας πόλης παρά την ήττα της με 3-2 από την Λάτσιο και επέρριψε ευθύνες για το τελικό αποτέλεσμα σε διαιτητικές αποφάσεις.

Μετά την ήττα από την Βερόνα (2-3 εκτός έδρας) η Ρόμα είχε τη δεύτερη αποτυχία της στο πρωτάθλημα, μόνο που το 2-3 από την Λάτσιο (τυπικά γηπεδούχος η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι) αντιμετωπίστηκε με διαφορετικό τρόπο από τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Σε αντίθεση με την αναμέτρηση του "Μπεντεγκόντι" όπου είχε βγάλει το καπέλο στους αντιπάλους του, αυτή τη φορά ο special one υποστήριξε πως το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της αιώνιας πόλης ήταν άδικο και πως η ομάδα του κυριάρχησε αλλά έπεσε θύμα κακών διαιτητικών αποφάσεων.

"Η ποιότητα στο επιθετικό παιχνίδι στο ιταλικό ποδόσφαιρο έχει βελτιωθεί πάρα πολύ αλλά δυστυχώς σε ένα φανταστικό ματς, ο διαιτητής και ο VAR δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Στο δεύτερο γκολ της Λάτσιο υπήρχε πέναλτι υπέρ μας και το 2-0 θα μπορούσε να είχε γίνει 1-1. Ο διαιτητής έκανε λάθος στο γήπεδο και ο VAR έξω από αυτό. Έπειτα δεν αποβλήθηκε ο Λούκας Λέιβα ενώ στον Πελεγκρίνι έδειξαν κόκκινη για κάτι λιγότερο σοβαρό.

Πιστεύω πως έπαιξε καλύτερα η Ρόμα απόψε, αν και είναι εμφανές πως κάναμε λάθη για να δεχτούμε τρία γκολ. Προσπαθήσαμε να νικήσουμε, κυριαρχήσαμε και φέραμε σε δύσκολη θέση την Λάτσιο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο.

TAGS ΡΟΜΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ