ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Η Γιουβέντους θα έχει την πίεση..."

©Stefano Meluni/LaPresse
17-07-2008 Appiano Gentile (CO)
Sport Calcio
Primo allenamento dell' Inter F.C. nel centro sportivo di Appiano Gentile 
Nella foto: Mourinho

©Stefano Meluni/LaPresse
17-07-2008 Appiano Gentile (CO)
Sport
First Inter F.C. training day in Appiano Gentile sport center
In the photo: Mourinho
Μουρίνιο-Ίντερ LAPRESSE

Ο Ζ.Μουρίνιο ξεκίνησε τον... πόλεμο κόντρα στη Γιουβέντους, ενώ παραπονέθηκε για το μεγάλο ρόστερ

Ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε πως η ομάδα του έχει πάρα πολλούς επιθετικούς και ότι προβληματίζεται από το μεγάλο ρόστερ, ενώ συνέχισε την τακτική των "mind games" που είχε ξεκινήσει στην Τσέλσι, πετώντας το μπαλάκι της πίεσης στη Γιουβέντους.
"Είμαστε πάρα πολλοί και η κατάσταση δεν είναι εύκολη. Θα πρέπει να φτάσουμε να έχουμε 25 παίκτες και, αυτή τη στιγμή, οι επιθετικοί είναι πάρα πολλοί και δεν μπορώ να τους χρησιμοποιώ όλους όπως θα ήθελα", ξεκίνησε τις δηλώσεις του για να συμπληρώσει:

"Αυτό που δεν μου άρεσε μέχρι τώρα είναι η απουσία τριών παικτών που καλύπτουν την ίδια θέση (αυτή του κεντρικού αμυντικού), και μιλάω για τους Κίβου, Κόρδομπα και Σάμουελ. Δεν είμαι απογοητευμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης με τον Λάμπαρντ, το σημαντικό για έναν παίκτη είναι να κάνει αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο.

Εάν η επιθυμία του είναι να παραμείνει στην Τσέλσι επειδή αυτό τον ευχαριστεί, τότε όλα εντάξει".




Όσο για την κόντρα με τη Γιουβέντους όπου θα πάρει μία μίνι-γεύση από το "ντέρμπι της Ιταλίας", ο τεχνικός των "νερατσούρι" υπογράμμισε: "Αυτοί πρέπει να φοβούνται την ήττα καθώς αν νικήσουν την Ίντερ είναι λογικό σε αυτή την περίοδο.

Όμως εάν η Ίντερ νικήσει τη Γιουβέντους, ουδείς θα μπορέσει να το αποδεχτεί ως φυσιολογικό γεγονός, καθώς εμείς δουλεύουμε εδώ και μία εβδομάδα ενώ αυτοί εδώ και ένα μήνα.

Αυτοί έχουν ανάγκη τη νίκη για να ανέβει η ψυχολογία τους ενόψει της συμμετοχής τους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ".









TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ