ΡΟΜΑ

Μουρίνιο: Γιόρτασε με ευρηματικό τρόπο την τριάρα στο ντέρμπι επί της Λάτσιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα κατά τη διάρκεια ντέρμπι της Serie A απέναντι στην Λάτσιο | 20 Μαρτίου 2022
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα κατά τη διάρκεια ντέρμπι της Serie A απέναντι στην Λάτσιο | 20 Μαρτίου 2022 @2022 ANDREW MEDICHINI/ΑP MAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο πανηγύρισε την πρώτη του επιτυχία σε Derby della Capitale με το 3-0 της Ρόμα επί της Λάτσιο και δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει τη χαρά του μέσω μίας καθόλα ευρηματικής ανάρτησής του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Η Ρόμα ήταν θεωρητικά η ομάδα που κουβαλούσε περισσότερη κόπωση στις πλάτες της έχοντας παίξει λίγα 24ωρα πριν με την Φίτεσε για τους 16 του Europa Conference League, όμως πάνω στο χορτάρι του Ολίμπικο το απόγευμα της Κυριακής εκείνη που έδειχνε κουρασμένη και καταπονημένη ήταν η Λάτσιο.

Το αποτέλεσμα ήταν το δεύτερο φετινό ντέρμπι της αιώνιας πόλης να βαφτεί κατακόκκινο, με τους τζαλορόσι του Μουρίνιο να επικρατούν κατά κράτος των λατσιάλι του Σάρι και να φτάνουν σε ένα εντυπωσιακό 3-0 (2 γκολ ο Έιμπραχαμ και 1 ο Πελεγκρίνι) που διαμορφώθηκε από το πρώτο κιόλας μέρος.

Εκείνος πάντως που τράβηξε πάνω του τα περισσότερα βλέμματα στο φινάλε του ντέρμπι ήταν ο Ζοζέ Μουρίνιο, με τον special one να δημοσιεύει δύο πανομοιότυπες selfie μέσω ανάρτησης που έκανε στο λογαριασμό του στο Instagram, με την πρώτη να έχει τραβηχτεί πριν το ματς και τη δεύτερη μετά τον αγώνα, αλλά σε αμφότερες να είναι χαμογελαστός.

Η εξήγηση ήταν απλή και δόθηκε από τον ίδιο τον Πορτογάλο προπονητή προς τους ακόλουθούς του: "Όταν ξέρεις ότι θα νικήσεις πριν την έναρξη του ματς, η φωτογραφία στο πούλμαν της ομάδας και η φωτογραφία στα αποδυτήρια μοιάζουν πολύ".

TAGS ΡΟΜΑ SERIE A ΛΑΤΣΙΟ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ