ΡΟΜΑ

Μουρίνιο για τον πανηγυρισμό του: "Σήμερα δεν ήμουν 58 αλλά 12 ετών, αυτή ήταν κούρσα ενός μικρού παιδιού"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα κατά τη διάρκεια αγώνα με την Τράμπζονσπορ για το Europa Conference League | 19 Αυγούστου 2021
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα κατά τη διάρκεια αγώνα με την Τράμπζονσπορ για το Europa Conference League | 19 Αυγούστου 2021 @2021 AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο εμφανίστηκε τρισευτυχισμένος μετά τη νίκη της Ρόμα επί της Σασουόλο με το γκολ του Ελ Σααραουί στο 92ο λεπτό, λέγοντας μεταξύ άλλων πως η κούρσα του προς την εξέδρα ήταν ενός παιδιού ηλικίας 12 ετών.

Η Σασουόλο πήγε να χαλάσει τη γιορτή του Ζοζέ Μουρίνιο για τη συμπλήρωση 1.000 αγώνων στους πάγκους όμως ο Στεφάν Ελ Σααραουί δεν ήθελε ο special one να αποχωρήσει στενοχωρημένος από το γήπεδο και "μίλησε" στο 92ο λεπτό, για να γράψει το 2-1 για την Ρόμα και να "υποχρεώσει" τον Πορτογάλο να πανηγυρίσει σαν μικρό παιδί μπροστά στην Curva Sud.

Τα συναισθήματα μάλιστα που βίωσε ο τεχνικός των τζαλορόσι ήταν πολύ έντονα, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος με δηλώσεις του λίγο μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

"Ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι, ήταν απίστευτο το συναίσθημα καθώς θα μπορούσε να τελειώσει 6-6 ή 7-7. Θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη η Σασουόλο όμως στο τέλος πήραμε εμείς τη νίκη.

Στην εβδομάδα αυτή κορόιδευα ακόμα και τον εαυτό μου όταν έλεγα σε όλους πως δεν ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Ήταν το ματς Νο 1000, ήταν σημαντικό για μένα.

Τώρα θα θυμάμαι πως το ματς Νο 1000 ήταν αυτό. Δεν ήθελα να χάσω, είχα έναν τρομακτικό φόβο σχετικά με αυτή τη ανάμνηση", τόνισε ο "Μου" στις πρώτες του δηλώσεις, για να προσθέσει με νόημα:

"Στα 20 τελευταία λεπτά ο Ρουί Πατρίσιο έκανε δύο εκπληκτικές επεμβάσεις ενώ εμείς χάσαμε γκολ μπροστά σε άδεια εστία. Για έναν ουδέτερο φίλαθλο, ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι.

Στον πανηγυρισμό μου για το γκολ του Ελ Σααραουί, δεν ήμουν 58 ετών αλλά 12-14, όταν άρχισα να ονειρεύομαι. Ήταν η κούρσα ενός παιδιού.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ντιονίζι και στην ομάδα του, έκαναν ένα φανταστικό παιχνίδι. Εάν είχαν πάρει εκείνη τη νίκη δεν θα είχα τίποτα να πω".

Κληθείς δε να κάνει ένα γενικό σχόλιο για το πώς βλέπει τη φετινή Serie A, με τις Ρόμα, Μίλαν και Νάπολι να είναι οι μοναδικές ομάδες με 3 νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, είπε μεταξύ άλλων:

"Μου φαίνεται πως αυτή η Serie A είναι διαφορετική σε σχέση με εκείνη που είχα γνωρίσει πριν από 10 χρόνια. Εκείνη η Ίντερ ήταν πιο δυνατή, όμως υπήρχαν μόνο 3-4 ομάδες πολύ δυνατές.

Σήμερα υπάρχουν μερικές ομάδες διαφορετικού επιπέδου, έπειτα όμως υπάρχουν άλλες 7-8 με ποιότητα που παίζουν ποδόσφαιρο. Δεν έχουν τη νοοτροπία της μικρής ομάδας που έρχεται στο μεγάλο στάδιο και περιμένει.

Η Φιορεντίνα και η Σασουόλο έχουν έρθει εδώ και έχουν παίξει ποδόσφαιρο".

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ