ΡΟΜΑ

Μουρίνιο για Αταλάντα: "Νικήσαμε μία από τις πέντε καλύτερες ομάδες στην Ιταλία"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος της Ρόμα με την Ίντερ | 4 Δεκεμβρίου 2021
Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος της Ρόμα με την Ίντερ | 4 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τον εκτός έδρας θρίαμβο της Ρόμα επί της Αταλάντα, τονίζοντας πως αυτή ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση των τζαλορόσι και μάλιστα απέναντι σε μία από τις πέντε καλύτερες ομάδες της Serie A.

H Αταλάντα κατέβηκε στο Jewiss Stadium με τον αέρα των έξι διαδοχικών νικών στην Serie A και ενός αήττητου 10 αγώνων (8 νίκες και 2 ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα), όμως η Ρόμα ήταν εκείνη που χαμογέλασε στο φινάλε και μάλιστα διάπλατα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι τζαλορόσι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι σκοράροντας πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό και την ώρα που ο διαιτητής σφύριξε το τέλος του αγώνα πανηγύριζαν μαζί με τους οπαδούς τους το εμφατικό 4-1, με το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την εξαιρετική εμφάνιση να "υποχρεώνει" τον Ζοζέ Μουρίνιο να απονείμει τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του.

"Ήταν 19 μήνες που είχαμε να νικήσουμε κάποιον από τους "μεγάλους" του πρωταθλήματος. Ίσως ήταν η καλύτερη Ρόμα της φετινής σεζόν. Απόψε είχαμε ένα φανταστικό ομαδικό πνεύμα", τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του ο Πορτογάλος και πρόσθεσε:

"Οι παίκτες μου ήξεραν πως απέναντι στην Αταλάντα θα υποφέραμε και πως ήταν αδύνατο να έχουμε συνέχεια τον έλεγχο του αγώνα. Η ομάδα ήταν άξια από κάθε άποψη και το ίδιο ισχύει και για τον διαιτητή, σε ένα όχι εύκολο ματς ήταν πολύ ικανός.

Ήμασταν ικανοί που εκμεταλλεύτηκαμε τους χώρους που μας άφησε η Αταλάντα, ειδικά από τη στιγμή που έμεινε πίσω στο σκορ.

Νικήσαμε μία από τις πέντε καλύτερες ομάδες της Ιταλίας και κάναμε ένα σημαντικό βήμα όσον αφορά στην νοοτροπία της ομάδας".

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΑΤΑΛΑΝΤΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ