ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Μουρίνιο: "Ελπίζω οι άνθρωποι της Γιουβέντους να πουν δημόσια όσα έλεγαν στα αποδυτήρια"

Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοζέ Μουρίνιο, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Γιουβέντους για τη Serie A 2021-2022 στο "Άλιαντς Στέντιουμ", Τορίνο | Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021
Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοζέ Μουρίνιο, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Γιουβέντους για τη Serie A 2021-2022 στο "Άλιαντς Στέντιουμ", Τορίνο | Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 © 2021 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζοζέ Μουρίνιο εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της Ρόμα στην ήττα από τη Γιουβέντους στο Τορίνο, αρνούμενος να σχολιάσει την επίμαχη φάση του πέναλτι που κέρδισαν οι "τζιαλορόσι", εξηγώντας ότι δεν έχει δει ριπλέι της φάσης.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο εξήρε τους ποδοσφαιριστές του και υπονόησε ότι και η Γιουβέντους έμεινε θαμπωμένη από την απόδοση της Ρόμα, μιλώντας στο DAZN έπειτα από το μεγάλο παιχνίδι στο Τορίνο. Οι "μπιανκονέρι" επικράτησαν με 1-0, όμως οι "τζιαλορόσι" έχουν μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία του Ντανιέλε Ορζάτο, λόγω ενός πέναλτι που καταλόγισε υπέρ τους, αλλά στερώντας τους το γκολ της ισοφάρισης.

"Το περιστατικό με το πέναλτι δεν θέλω να το σχολιάσω. Δεν έχω όλες τις πληροφορίες. Δεν έχω δει ριπλέι. Θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου και να συγκεντρωθώ σε όσα έκανε η ομάδα μου", σχολίασε ο Πορτογάλος, τονίζοντας πάντως ότι "το να δώσει ο διαιτητής τρία λεπτά καθυστερήσεις δείχνει πρόθεση".

Ο Ζορντάν Βερτού νικήθηκε από τον Βόιτσιεχ Σέσνι στο πέναλτι και η Γιουβέντους κράτησε μέχρι τέλους τη νίκη, όμως ο Μουρίνιο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του: "Μπορώ να πω μόνο ότι είδα μία σπουδαία Ρόμα απόψε. Αυτό είπα στους παίκτες μου στα αποδυτήρια. Προφανώς, μιλάμε για μία ήττα και για μηδέν βαθμούς, αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είδα μια σπουδαία Ρόμα σε κάθε επίπεδο. Όλα τα λόγια που ακούσαμε από τη Γιουβέντους στα αποδυτήρια και στο τούνελ, ελπίζω να τα πουν και δημόσια. Γνωρίζουν πόσο υπέφεραν από εμάς".

"Συγχαρητήρια για την οργάνωση, τη σκληρή δουλειά, σε όσους έπαιξαν παρά τα προβλήματα τραυματισμού και τις απουσίες λόγω διεθνών υποχρεώσεων. Είδα κουράγιο, αυτοπεποίθηση, πίστη. Φυσικά, η ήττα πάντα είναι ήττα, αλλά αν κοιτάξω το πρότζεκτ, αυτό σημαίνει ότι κοιτάζω την ανάπτυξη της ομάδας με το χρόνο. Μπορεί να το βλέπω διαφορετικά από εσάς, αλλά είδα μια ομάδα που άξιζε να κερδίσει στο τέλος. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πριν πολλά χρόνια είχα κερδίσει εδώ χωρίς να παίξουμε πολύ καλά, τώρα χάσαμε παίζοντας πολύ καλά και αυτό δείχνει ότι βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση".

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ