ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Μουρίνιο: "Έχω πάνω από 150 ματς στο Champions League, δεν παραπονιέμαι που παίζουμε στο Conference League"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με τη Σαμπντόρια
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με τη Σαμπντόρια © 2021 GREGORIO BORGIA / AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποκάλυψε πως δεν τον ενοχλεί που δεν αγωνίζεται πλέον η ομάδα που διευθύνει στο Champions League, επισημαίνοντας την "πλούσια" πορεία του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Η Ρόμα επικράτησε 3-2 της ΤΣΣΚΑ στη Σόφια για την 6η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Europa Conference League τον περασμένο Δεκέμβριο και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους 16 του θεσμού.

Ενόψει της αναμέτρησης με τη Βερόνα στη Serie A το Σάββατο (19/2), ο Ζοζέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως δεν τον ενοχλεί που οι "τζαλορόσι" αγωνίζονται στο Conference League, καθώς δεν του λείπει το Champions League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, που ανέλαβε την ιταλική ομάδα τη φετινή σεζόν, αναφέρθηκε στην πλούσια πορεία του από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μέσω των ομάδων του τα προηγούμενα χρόνια, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως δεν είδε το Παρί - Ρεάλ.

"Είμαι προνομιούχος. καθώς έχω διευθύνει περισσότερους από 150 αγώνες στο Champions League, οπότε δεν παραπονιέμαι τώρα που παίζουμε στο Conference League. Δεν νιώθω νοσταλγία, δεν είδα μεγάλα παιχνίδια. Δεν μου άρεσε το Παρί - Ρεάλ, ενώ το Ίντερ - Λίβερπουλ ήταν ωραίο", δήλωσε ο Special One.

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ