ΤΟΤΕΝΑΜ

Μουρίνιο: "Δεν μπορώ να χαρίσω λεπτά συμμετοχής στον Μπέιλ"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δίνει οδηγίες στον Γκάρεθ Μπέιλ κατά τη διάρκεια αγώνα της Premier League μεταξύ της Τότεναμ και της Γουέστ Χαμ
Ο Ζοζέ Μουρίνιο δίνει οδηγίες στον Γκάρεθ Μπέιλ κατά τη διάρκεια αγώνα της Premier League μεταξύ της Τότεναμ και της Γουέστ Χαμ Ⓒ 2020 MATT DUNHAM/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον Γκάρεθ Μπέιλ για το τι ζητάει από αυτόν ενόψει του αγώνα με την Γουίκομ στο FA Cup, ξεκαθαρίζοντας πως θα πρέπει ο Ουαλός με την παρουσία του να κερδίσει χρόνο συμμετοχής στην Τότεναμ.

Η Τότεναμ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γουίκομ το βράδυ της Δευτέρας για τον 4ο γύρο του FA Cup και όλα δείχνουν πως ο Ζοζέ Μουρίνιο θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με δεδομένο πως ακολουθεί το δύσκολο ματς με την Λίβερπουλ στο Λονδίνο για την 20η αγωνιστική της Premier League.

Aυτό πάντως δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο Μπέιλ θα πρέπει να ετοιμάζεται για να πάρει χρόνο συμμετοχής, με τον "special one" να ξεκαθαρίζει με δηλώσεις του πως ο Ουαλός θα χρειαστεί μέσα από την παρουσία του στις προπονήσεις και στα ματς να δείξει πως είναι έτοιμος για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν από αυτόν.

"Δε θα δώσω απλά αγωνιστικά λεπτά σε παίκτες, δεν είμαι σε αυτήν την κατεύθυνση. Ξέρουμε όλοι τις δυσκολίες που είχε τα δύο τελευταία χρόνια, ξέρουμε ότι ήρθε τραυματίας και αυτή η σεζόν έχει να κάνει με τα πάνω της και τα κάτω της γι’ αυτόν.

Το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσει σταθερά, να προπονηθεί χωρίς προβλήματα κι όταν ένας παίκτης είναι σταθερός στην προπόνηση, με υψηλή ένταση, χωρίς κανένα πρόβλημα, τότε είναι έτοιμος.

Δε θα του δοθούν αγωνιστικά λεπτά, πρέπει να είναι έτοιμος να τα κερδίσει και αυτό για μένα κάνει τη διαφορά", δήλωσε ο Πορτογάλος.

Οι δηλώσεις μάλιστα αυτές έρχονται σε μία περίοδο που ολοένα και αυξάνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τους Λονδρέζους να μην είναι διατεθειμένοι να κάουν χρήση οψιόν αγοράς του παίκτη από την Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία εξακολουθεί να ανήκει ο παίκτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: AP photo/Matt Dunham, Pool

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ