ΡΟΜΑ

Μουρίνιο: "Δεν είναι μ@λ@κ@ς ο Μουρίνιο, υπάρχουν πολλοί που γελούν με αυτά που έκαναν στην Ρόμα"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο
Ο Ζοζέ Μουρίνιο © 2021 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ξέσπασε ενόψει του ματς με την Νάπολι (24/10, 19:00, COSMOTE SPORT 1 HD) και μετά από τη βαριά ήττα της Ρόμα στο Conference League, κατηγορώντας τους προηγούμενους ιδιοκτήτες για την κατάσταση στην οποία άφησαν τους τζαλορόσι.

Ποιος είδε τον Ζοζέ Μουρίνιο το απόγευμα του Σαββάτου στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του σημαντικού κυριακάτικου (24/10, 19:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το SPORT24) αγώνα της Ρόμα με την Νάπολι για την 9η αγωνιστική της Serie A και δεν... μαζεύτηκε.

Λίγα 24ωρα μετά την ταπεινωτική ήττα με 6-1 από την Μπόντο Γκλιμτ στην Νορβηγία για το Conference League και τα όσα είδε να λέγονται και να γράφονται για αυτόν, ο Πορτογάλος προπονητής θέλησε να κάνει ρελάνς, τονίζοντας πως έχει απεριόριστο σεβασμό προς τη νυν διοίκηση των τζαλορόσι και στήνοντας στον τοίχο με δηλώσεις του τους προηγούμενους ιδιοκτήτες.

"Έχουμε μία θετική καμπάνια, με εμφανίσεις που είναι περισσότερο θετικές από τα αποτελέσματα. Εχουμε 15 πόντους στην Serie A, αξίζουμε περισσότερους. Είναι ένα δύσκολο ματς αυτό που δίνουμε κόντρα στην Νάπολι αφού έχει κερδίσει και τα οκτώ παιχνίδια της και είναι σε καλή κατάσταση", δήλωσε αρχικά ο Μουρίνιο, ο οποίος μετά την κριτική που δέχτηκε για τη δήλωσή του πως η Ρόμα διαθέτει μόνο 13 παίκτες ποιότητας, έβαλε στο στόχαστρό του τους προηγούμενους ιδιοκτήτες.

"Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που γελούν με αυτά που έκαναν στην Ρόμα. Η οικογένεια Φρίντκιν και ο Τιάγκο Πίντο κληρονόμησαν μία κατάσταση σκ@@@ από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες.

Οι νυν ιδιοκτήτες ξοδεύουν πολλά χρήματα για να καθαρίσουν αυτά τα λάθη και να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για ένα πρότζεκτ που χρειάζεται χρόνο. Υπάρχει κόσμος έξω που γελάει έχοντας τις τσέπες του γεμάτες.

Όταν κάποιος λέει πως ο Μουρίνο δεν είναι χαρούμενος, είναι τεράστιο ψέμα. Εάν θέλει παίκτες ο Μουρίνιο; Φυσικά, όπως θέλουν όλοι, θέλει τους παίκτες για να κάνει rotation στην ομάδα και να διατηρεί ισορροπία.

Αν ο Μουρίνιο θέλει παίκτες που να είναι στο ίδιο επίπεδο; Ναι αλλά ο Μουρίνιο δεν είναι μ@λ@κ@ς και έχει σεβασμό για τους Φρίντκινς και τον Τιάγκο Πίντο. Ο Μουρίνιο αποδέχεται την κατάσταση και καταλαβαίνει.

Ένα αποτέλεσμα όπως εκείνο με την Μπόντο Γκλιμτ συμβαίνει μία φορά στη ζωή, όμως είμαι ο μόνος υπεύθυνος. Όχι οι παίκτες, όχι ο Τιάγκο. Αποφάσισα να παρατάξω μία ομάδα που ήξερα πως κινδύνευε να χάσει το παιχνίδι.

Δεν πίστευα ότι θα γινόταν τέτοια καταστροφή όμως η ευθύνη παραμένει δική μου. Το έκανα από φόβο για περισσότερους τραυματισμούς στον συνθετικό χλοοτάπητα και επειδή δεν έχω δύο παίκτες για κάθε θέση. Οπότε αναλαμβάνω την ευθύνη".

TAGS ΡΟΜΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ