ΡΟΜΑ

Μουρίνιο: "Αξίζουμε τον τελικό, το Conference είναι το δικό μας τρόπαιο"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια ντέρμπι της Ρόμα με την Λάτσιο | 20 Μαρτίου 2022
Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια ντέρμπι της Ρόμα με την Λάτσιο | 20 Μαρτίου 2022 @2022 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο υποστήριξε με θέρμη πως η Ρόμα αξίζει να φτάσει στην κατάκτηση του Conference League, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ενόψει του δεύτερου ημιτελικού με την Λέστερ, ζητώντας παράλληλα από τον κόσμο να... πολεμήσει μαζί με τους παίκτες.

Η Ρόμα είχε πολλά σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, πρώτη του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της, όμως λίγο πριν το φινάλε βρίσκεται σε αρκετά καλό σημείο, τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ευρώπη.

Στην Serie A δίνει μάχη με τις Λάτσιο και Αταλάντα για την κατάκτηση της 5ης θέσης που θα της εξασφαλίσει εισιτήριο για το Europa League της νέας σεζόν ενώ στο παρθενικό Conference League που παίρνει μέρος είναι ήδη στα ημιτελικά και διεκδικεί την πρόκριση στον τελικό των Τιράνων μέσα από δύο ματς με την Λέστερ.

Μάλιστα, μετά το 1-1 που απέσπασε στο King Power Stadium, έχει την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση για τον τελικό μέσα στο κατάμεστο από 70.000 κόσμο Ολίμπικο, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να φροντίζει να βάζει τον κόσμο των τζαλορόσι στο ματς.

"Το αξίζουμε, αυτό είναι το Κύπελλό μας, έχοντας αρχίσει αυτή την πορεία από τον περασμένο Αύγουστο στην Τουρκία. Ένα τρόπαιο θα ήταν κάτι το εκπληκτικό, αν και θέλω περισσότερα του χρόνου

Είναι πολύ πιθανό να πάρουμε τη νίκη με την Λέστερ, αλλά μόνο αν είμαστε σε υψηλό επίπεδο. Εάν ο κόσμος θέλει να παίξει μαζί μας, θα το κάνει. Εάν έχουμε 70.000 άτομα που θα έρθουν για να παίξουν μαζί μας θα είναι κάτι το ιδιαίτερο

Οι παίκτες μας θα πρέπει να έχουν την ωριμότητα για να διαχειριστούν το ματς, να παίξουν με μυαλό και όχι με το συναίσθημα", τόνισε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος προπονητής, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη.

TAGS ΡΟΜΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ CONFERENCE LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ