ΡΟΜΑ

Μουρίνιο: "Άλλαξε το χρώμα των μαλλιών μου και έβγαλα ρυτίδες αλλά έχω χρόνια ακόμα στους πάγκους"

Μουρίνιο: "Άλλαξε το χρώμα των μαλλιών μου και έβγαλα ρυτίδες αλλά έχω χρόνια ακόμα στους πάγκους"
@2022 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τιμήθηκε στην πατρίδα του για τη συμπλήρωση 22 χρόνων προπονητικής καριέρας και στο πλαίσιο της βράβευσής του μίλησε για τα κίνητρα που συνεχίζει να έχει αλλά και τους υψηλούς στόχους του με την Ρόμα τη φετινή σεζόν.

Η 20η Σεπτεμβρίου 2022 βρήκε τον Ζοζέ Μουρίνιο να γιορτάζει 22 χρόνια καριέρας στους πάγκους και μάλιστα το έκανε μέσα σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, αφού βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης (20/09) από την πορτογαλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

"Πέρασαν γρήγορα αυτά τα 22 χρόνια, αλλά θέλω να συνεχίσω. Αισθάνομαι καλά, αισθάνομαι δυνατός, γεμάτος κίνητρα, μου αρέσει να νικάω, μισώ τις ήττες, δεν έχει αλλάξει κάτι.

Το χρώμα των μαλλιών, ναι, όπως και οι ρυτίδες, αλλά είμαι έτοιμος να συνεχίσω. Όχι για άλλα 22 χρόνια, δεν υπάρχει χρόνος, αλλά για μερικά χρόνια ακόμα", τόνισε αρχικά ο προπονητής της Ρόμα, για να προσθέσει:

"Απόψε, που γιορτάζω 22 χρόνια στους πάγκους, η αποβολή στο ματς με την Αταλάντα δεν ήταν κάτι το νέο για μένα, ίσως αντανακλά αυτό που είμαι. Δεν θέλω να αλλάξω.

Πέρυσι πετύχαμε με την Ρόμα αυτό που ουδείς περίμενε, φέτος θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα. Δεν έχουμε τις ίδιες οικονομικές δυνατότητες με τους αντιπάλους μας, κάναμε μεταγραφές αξίας 7.000.000 ευρώ, όμως έχουμε ποιότητα, πάθος, πάρα πολλά άτομα στα οποία αρέσει να δουλεύουν μαζί, κάτι που είναι σημαντικό, και θα δούμε τι θα συμβεί στο τέλος της σεζόν".

Όσον αφορά δε στο αν θα μπορούσε να δει τον εαυτό του στο πόστο του ομοσπονδιακού προπονητή στην Πορτογαλίας, είπε: "Ποιος ξέρει, αν ο Φερνάντο Σάντος δεν συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα στις εθνικές ομάδες".

TAGS ΡΟΜΑ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ