ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Βέλγιο: Πέντε παίκτες των κόκκινων διαβόλων έφυγαν από το Κατάρ χωριστά από την αποστολή

Ο Τομάς Μενιέ
Ο Τομάς Μενιέ @ 2022 ALESSANDRA TARANTINO / AP IMAGES

Πέντε ποδοσφαιριστές της εθνικής Βελγίου έφυγαν από το Κατάρ χωριστά από την αποστολή των κόκκινων διαβόλων, όπως υποστήριζουν τα ΜΜΕ της χώρας.

Η πορεία της εθνικής Βελγίου στο Μουντιάλ 2022 δεν κύλησε με τις καλύτερες συνθήκες. Μάλιστα στα αποδυτήρια των "κόκκινων διαβόλων" υπήρξε ένα μπάχαλο με ένα χοντρό επεισόδιο, το οποίο "χαμηλώθηκε" από τους παίκτες.

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στην αναχώρηση της αποστολή της εθνικής Βελγίου από το Κατάρ, καθώς σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα Het Laatste Nieuws, πέντε ποδοσφαιριστές έφυγαν μόνοι τους, χωριστά από την αποστολή.

Πρόκειται για τους Τομά Μενιέ, Άξελ Βίτσελ, Ζερεμί Ντοκού, Αρθούρ Τεατέ και Λουίς Οπέντα. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές έφτασαν στις Βρυξέλες πριν από την υπόλοιπη αποστολή. Το εν λόγω δημοσίευμα, καταλογίζει αυτή την κίνηση ως ένα "προϊόν" της διχόνοιας στα αποδυτήρια του Βελγίου.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ