MUNDIAL ANALYSIS

Μουντιάλ 2022, Βέλγιο: Ο Λουκάκου έχασε ό,τι δεν χάνεται και έγινε το πρόσωπο της αποτυχίας

Μουντιάλ 2022, Βέλγιο: Ο Λουκάκου έχασε ό,τι δεν χάνεται και έγινε το πρόσωπο της αποτυχίας

Το Βέλγιο έμεινε εκτός της φάσης των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Ρομελού Λουκάκου να χάνει πέντε μεγάλες ευκαιρίες και να γίνεται μοιραίος για τους Red Devils.

Το Βέλγιο έμεινε ισόπαλο 0-0 απέναντι στην Κροατία και έτσι αποχαιρέτησε πρόωρα το Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι Red Devils έχασαν... τα άχαστα κόντρα στην ομάδα του Ντάλιτς και έτσι έμειναν στην τρίτη θέση του γκρουπ. Το Βέλγιο στο παιχνίδι είχε 16 τελικές με αξία 3.1xG.

Μουντιάλ 2022, Βέλγιο: Ο Λουκάκου έχασε ό,τι δεν χάνεται και έγινε το πρόσωπο της αποτυχίας
OPTA

Θα "έπρεπε" να βάλει τρία γκολ και δεν έβαλε κανένα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επίδοση σε xG του Βελγίου σε Παγκόσμιο Κύπελλο, χωρίς να καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Λουκάκου ήταν μοιραίος

Μοιραίος για τους Βέλγους ήταν ο Ρομελού Λουκάκου. Οι ευκαιρίες που έχασε δεν... υπάρχουν και ενώ θα μπορούσε να γίνει ο ήρωας της ομάδας του, ο επιθετικός της Ίντερ μετατράπηκε σε αρνητικό πρωταγωνιστή.

Στο παρακάτω γράφημα της Opta/Stats Perform μπορείτε να δείτε τις τελικές του Λουκάκου στα δύο ματς που έπαιξε στο τουρνουά, όλες στο ματς κόντρα στους Κροάτες.

Οι τελικές και τα expected goals του Λουκάκου στο Μουντιάλ
Οι τελικές και τα expected goals του Λουκάκου στο Μουντιάλ

Ο Λουκάκου είχε πέντε τελικές όλες μέσα στη μεγάλη περιοχή και τρεις από αυτές στα όρια ή μέσα στην μικρή. Η συνολική τους αξία ήταν 1.67xG και δεν μπόρεσε να βάλει ούτε ένα γκολ.

Από τις πέντε τελικές του οι δύο είχαν κατεύθυνση προς τα δίχτυα, ενώ οι άλλες τρεις έφυγαν εκτός. Όπως και να έχει ο Λουκάκου δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη φάση των 16.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS MUNDIAL ANALYSIS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ