ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Βέλγιο: Μπουρλότο στις σχέσεις των παικτών έβαλαν οι δηλώσεις Βερτόγκεν

Ο Ντε Μπρόινε με τον Εντέν Αζάρ σε αγώνα στο Μουντιάλ 2022
Ο Ντε Μπρόινε με τον Εντέν Αζάρ σε αγώνα στο Μουντιάλ 2022 @ 2022 HASSAN AMMAR / AP IMAGES

Οι δηλώσεις του Βερτόγκεν για τη γερασμένη επίθεση της Εθνικής Βελγίου άναψαν φωτιές στις ήδη ψυχρές σχέσεις πολλών παικτών οι οποίοι δεν μιλούν μεταξύ τους.

Μετά το τέλος του αγώνα με το Μαρόκο ο Γιαν Βερτόγκεν έκανε μια δήλωση η οποία σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήταν η σπίθα που έκανε το ήδη μπαρουτιασμένο κλίμα στην Εθνική Βελγίου να εκραγεί.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Βερτόγκεν, θέλοντας να απαντήσει στα σχόλια που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, έκανε μια δήλωση παραφράζοντας την ατάκα του μέσου της Μάντσεστερ Σίτι.

"Ίσως να είναι γερασμένη και η επίθεσή μας, για αυτό δεν μπορούμε να σκοράρουμε" ανέφερε ο Βερτόγκεν και σύμφωνα με όσα τονίζουν οι Βέλγοι αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις ήδη τεταμένες σχέσεις των παικτών.

Ο Μπατσουαγί με το Λουκάκου έχουν κάκιστες σχέσεις, Ντε Μπρόινε και Κουρτουά δεν μιλούν εδώ και χρόνια για προσωπικούς λόγους, ενώ και ο Εντέν Αζάρ αλλάζει πεζοδρόμιο όταν βλέπει τον Λεάντρο Τροσάρ.

Όλα τα παραπάνω έχουν γίνει ακόμα χειρότερα μετά τις δηλώσεις που έγιναν και πλέον περιμένουμε να δούμε τι άλλο θα βγει από όσα συμβαίνουν στα αποδυτήρια του Βελγίου.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ