ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Το ποστάρισμα του Ρονάλντο για τον Μέσι είχε συγκινητική αναφορά για τον Μαραντόνα

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυριζει την κατάκτηση του Μουντιάλ με την Αργεντινή | 18 Δεκεμβρίου 2022
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυριζει την κατάκτηση του Μουντιάλ με την Αργεντινή | 18 Δεκεμβρίου 2022 AP 2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η κατάκτηση του Μουντιάλ από τον Λιονέλ Μέσι ενθουσίασε τον Ρονάλντο, με το "φαινόμενο" των γηπέδων να αποθεώνει τον σούπερ σταρ της Αργεντινής και να συγκινεί με την αναφορά του στον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν τόσο επιδραστικός στο παιχνίδι της Αργεντινής στο Μουντιάλ του Κατάρ και τόσο ηγετικός στο παιχνίδι του ώστε να κάνει ακόμα και Βραζιλιάνους να του βγάζουν το καπέλο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ρονάλντο, με το άλλοτε "φαινόμενο" των γηπέδων να υποκλίνεται στον Pulga μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram να κάνει αναφορά στον Ντιέγκο Μαραντόνα.

"Το ποδόσφαιρο αυτού του παιδιού βάζει στην άκρη κάθε αντιπαλότητα, ακόμα και την ιστορική μεταξύ της Βραζιλίας και της Αργεντινής.

Έχω δει πάρα πολλούς Βραζιλιάνους -και ανθρώπους από όλο τον κόσμο- να στηρίζουν τον Μέσι σε αυτόν τον ηλεκτρισμένο τελικό.

Ένα άξιο τέλος σε μία ιδιοφυία, που εκτός του ότι έχει κατακτήσει Μουντιάλ, σημάδεψε μία εποχή. Φαντάζομαι τη γιορτή στο παράδεισο του φίλου μου Ντιέγκο.

Εδώ, εκατομμύρια άνθρωποι από όλες τις εθνικότητες, σε αποθεώνουμε. Συγχαρητήρια Μέσι", έγραψε ο 46χρονος Βραζιλιάνος παλαίμαχος φορ.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ