ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Τίτε: "Η Βραζιλία αγαπάει το ποδόσφαιρο, ονειρευόμαστε να κατακτήσουμε το τρόπαιο"

Μουντιάλ 2022, Τίτε: "Η Βραζιλία αγαπάει το ποδόσφαιρο, ονειρευόμαστε να κατακτήσουμε το τρόπαιο"
@2022 ANDRE PENNER/AP IMAGES

Ο Τίτε ξεκαθάρισε πως η Βραζιλία έχει ως μοναδικό στόχο να ανέβει στην κορυφή του κόσμου, ενώ αρνήθηκε να αποκαλύψει την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του για την πρεμιέρα της στο Μουντιάλ στο Κατάρ απέναντι στην Σερβία.

Παραμονή του πρώτου αγώνα της Βραζιλίας στο Κατάρ απέναντι στην Σερβία ο προπονητής της, Τίτε, έδωσε συνέντευξη Τύπου όπου κατέστησε σαφές πως η πεντάκις πρωταθλήτρια κόσμου έχει ως μοναδικό στόχο στο Μουντιάλ να ράψει το έκτο αστέρι στη φανέλα της.

"Υπάρχει πίεση αλλά επίσης και ηρεμία να γνωρίζουμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη ζωή. Ο Τοστάο λέει πως είναι ωραίο να κάνεις όνειρα, συνεπώς ονειρευόμαστε να κάνουμε ένα σπουδαίο Μουντιάλ και να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές", τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σελεσάο για να προσθέσει πως δεν θα πει την ενδεκάδα για να μη δώσει την ευκαιρία στον αντίπαλο να την ξέρει από πριν.

Και κατέληξε ο έμπειρος προπονητής λέγοντας: "Η Βραζιλία έχει σπουδαία παράδοση και ο κόσμος έχει πραγματικό πάθος για το ποδόσφαιρο. Αισθάνομαι προνομιούχος επειδή πολλοί θα μπορούσαν να ήταν στη δική μου θέση".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ