ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Σιμάνσκι: "Περήφανος που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο"

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι στην αναμέτρηση μεταξύ της Πολωνίας με την Αργεντινή
Ο Νταμιάν Σιμάνσκι στην αναμέτρηση μεταξύ της Πολωνίας με την Αργεντινή 2022 AP PHOTO/JORGE SAENZ

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι με ανάρτησή του εξέφρασε την περηφάνεια του για το γεγονός ότι ήταν μέλος της εθνικής Πολωνίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Η Πολωνία ηττήθηκε 3-1 από τη Γαλλία και αποχαιρέτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ στη φάση των 16. Ο Νταμιάν Σιμάνσκι με ανάρτησή του δήλωσε περήφανος για τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ.

"Είμαι περήφανος που ήμουν κομμάτι αυτής της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη" έγραψε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Ο Σιμάνσκι αγωνίστηκε σ' ένα παιχνίδι απέναντι στην Αργεντινή στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ