ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Σάντος για Ρονάλντο: "Είναι αφεντικό στα αποδυτήρια, έχω προπονήσει και άλλους τέτοιους παίκτες"

Μουντιάλ 2022, Σάντος για Ρονάλντο: "Είναι αφεντικό στα αποδυτήρια, έχω προπονήσει και άλλους τέτοιους παίκτες"
@2022 LEE JIN-MAN/AP IMAGES

Ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένα αφεντικό στα αποδυτήρια, όμως ο ίδιος έχει προπονήσει στο παρελθόν πολλούς τέτοιους παίκτες, ενώ η εθνική Πορτογαλίας μπορεί και ζει καλά με αυτό.

Ο Φερνάντο Σάντος ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την επιρροή που έχει εκείνος στα αποδυτήρια της εθνικής Πορτογαλίας. Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε ότι είναι ένα αφεντικό, όμως ο ίδιος έχει προπονήσει στο παρελθόν αφεντικά στις κορυφαίες ομάδες στην Πορτογαλία αλλά και στις ομάδες στη χώρα μας.

"Έχω δει και προπονήσει πολλούς παίκτες με επιρροή στα αποδυτήρια. Εκπαίδευσα αληθινά αφεντικά σε Μπενφίκα, Σπόρτινγκ, Πόρτο, Ελλάδα... Δεν εκφράζονται όλοι οι παίκτες με τον ίδιο τρόπο, κάποιοι είναι πιο προπονητές. Είναι σημαντικό η ομάδα και το σύνολο να γνωρίζουν πώς να αντιμετωπίσουν αυτά τα ζητήματα.

Γνώρισα τον Κριστιάνο ως αγόρι και, εκείνη την εποχή, δεν ήταν έτσι, όπως σήμερα. Είχε τους Πέδρο Μπαρμπόσα, Πάουλο Μπέντο και άλλους στα αποδυτήρια. Αλλά μεγάλωσε και έγινε και αυτός ένα αφεντικό με επιρροή. Η ομάδα ζει καλά με αυτό και αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ