ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Σάντος για Ρονάλντο: "Δεν υπάρχει πρόβλημα με τον αρχηγό, είναι υπόδειγμα"

Ο προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, σε στιγμιότυπο κόντρα στην Ελβετία για τη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Λουσαΐλ", Λουσαΐλ | Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
Ο προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, σε στιγμιότυπο κόντρα στην Ελβετία για τη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Λουσαΐλ", Λουσαΐλ | Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 © 2022/PAVEL GOLOVKIN/AP IMAGES

Ο Φερνάντο Σάντος ρωτήθηκε ξανά για την απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από το αρχικό σχήμα της Πορτογαλίας κόντρα στην Ελβετία και απάντησε τόσο για τον αρχηγό του όσο και για τη συνέχεια.

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε στο RTP για τη νίκη 6-1 επί της Ελβετίας και την πρόκριση της Πορτογαλίας στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2022, χωρίς να αποφύγει να μιλήσει ξανά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Ο Κριστιάνο και ο Ράμος είναι διαφορετικοί παίκτες. Δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ του Φερνάντο Σάντος και του αρχηγού της εθνικής ομάδας, είμαστε φίλοι εδώ και πολλά χρόνια. Οι παίκτες λαμβάνουν αποφάσεις. Αυτά τα πράγματα δεν μας επηρεάζουν. Ήδη εξήγησα ότι αυτό το θέμα έχει επιλυθεί και ήδη έχει θέσει ένα σπουδαίο παράδειγμα ως αρχηγός", απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Πορτογάλος προπονητής.

"Οι αλλαγές ήταν βάσει στρατηγικής. Όλοι οι παίκτες είναι διαφορετικοί. Έβαλα επίσης τους Ντιόγκο Νταλότ και Ραφαέλ Γκερέιρο, όμως ο Ζοάο Κανσέλο είναι επίσης εκπληκτικός παίκτης. Ήταν αυτό που θεώρησα ότι θα χρειαστούμε γι' αυτό το παιχνίδι κόντρα στην Ελβετία".

Σχολιάζοντας το παιχνίδι, κράτησε χαμηλά τον πήχη: "Ήταν μία καλή εμφάνιση, ένα καλό παιχνίδι. Οι παίκτες πρέπει να πάρουν συγχαρητήρια. Είχαν καλή απόδοση, αλλά τώρα πρέπει να προσγειωθούμε. Ήταν άριστοι, σπουδαίοι, αλλά τώρα έχουμε άλλο ένα παιχνίδι σε τέσσερις ημέρες".

Τέλος, για το γεγονός ότι η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει το Μαρόκο και όχι την Ισπανία στα προημιτελικά, απάντησε: "Γιατί έπρεπε να υπολογίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε την Ισπανία; Τώρα είναι το Μαρόκο και αυτό που θυμάμαι είναι τις δυσκολίες που είχαμε κόντρα στο Μαρόκο στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ