ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Ρονάλντο σε Νεϊμάρ: "Γύρνα πιο δυνατός και μην ασχολείσαι με όσους σε φθονούν"

Μουντιάλ 2022, Ρονάλντο σε Νεϊμάρ: "Γύρνα πιο δυνατός και μην ασχολείσαι με όσους σε φθονούν"
2022 MANU FERNANDEZ / ASSOCIATED PRESS

Το "φαινόμενο" θέλησε να εμψυχώσει τον Νεϊμάρ μετά την κριτική που έχει δεχτεί για τον τραυματισμό του. "Κόντρα στη μισαλλοδοξία, κάνε το μίσος καύσιμο".

Ένα πολύ συγκινητικό και υποστηρικτικό μήνυμα προς τον Νεϊμάρ που ταλαιπωρείται από τραυματισμό έστειλε ο Ρονάλντο με ανάρτησή του στο Instagram.

Ο σταρ της Παρί, ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αστράγαλο, ο οποίος μάλιστα θα του στερήσει τη συμμετοχή του σε όλα τα ματς των ομίλων του Μουντιάλ 2022.

Το "φαινόμενο", θέλησε να εμψυχώσει τον Νεϊμάρ, καλώντας τον να κλείσει τα αυτιά του στη σκληρή και άδικη κριτική και να επιστρέψει πιο δυνατός, κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα και για το οποίο "η Βραζιλία σε αγαπά".

Συγκεκριμένα, έγραψε:

"Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι Βραζιλιάνοι, όπως εγώ, σε θαυμάζουν και σε αγαπούν. Το ταλέντο σου, σε έχει πάει τόσο μακριά, τόσο ψηλά, που σε κάθε γωνιά του κόσμου υπάρχει αγάπη και θαυμασμός για σένα. Είναι, όμως και το ίδιο που σε φέρνει αντιμέτωπο με τόσο φθόνο, με τόσο κακό, σε βαθμό που να πανηγυρίζουν ακόμα και για τον τραυματισμό ενός σταρ σαν εσένα, ενός παίκτη με τέτοια ιστορία.

Πού έχουμε φτάσει; Τι κόσμος είναι αυτός; Τι μήνυμα περνάμε στους νέους; Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα ασκούν κριτική, αλλά είναι λυπηρό να βλέπεις την κοινωνία να βαδίζει σε έναν δρόμο μισαλλοδοξίας και ρητορικής μίσους.

Κόντρα σε αυτή τη λεκτική βία, σου γράφω σήμερα αυτό: Γύρνα πιο δυνατός! Πιο έξυπνος! Διψασμένος για περισσότερα γκολ!! Όσα καλά κάνεις εντός κι εκτός γηπέδου είναι πολύ μεγαλύτερα από τον φθόνο που συναντάς.

Μην ξεχάσεις ούτε για ένα δευτερόλεπτο το ταξίδι που σε έκανε είδωλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Η Βραζιλία σε αγαπάει! Ο πραγματικός οπαδός, αυτός που ζητωκραυγάζει για σένα, χρειάζεται τα γκολ, τις ντρίμπλες, την τόλμη σου.

Μην ασχολείσαι με τους δειλούς και όσους σε φθονούν. Γιόρτασε την αγάπη που έρχεται από το μεγαλύτερο μέρος της χώρας σου. Θα επιστρέψεις στην κορυφή! Κι ας γίνει όλο το μίσος καύσιμο για σένα.

Όσοι διαβάσατε αυτή την ανάρτηση, σας ζητώ να στείλετε θετική ενέργεια στην εθνική ομάδα, στον Νεϊμάρ και τους συμπαίκτες του".

Η ανάρτησή του:

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ