ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Ρονάλντο: "Όνειρό μου ένας τελικός Πορτογαλία - Βραζιλία"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη συνέντευξή του στο LiveScore
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη συνέντευξή του στο LiveScore PRINT SCREEN

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με την εθνική Πορτογαλίας, αποκάλυψε στο LiveScore ότι ονειρεύεται ένα τελικό Μουντιάλ κόντρα στη Βραζιλία.

Το τρόπαιο του Μουντιάλ λείπει από τη συλλογή του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ευελπιστεί στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο Κατάρ να οδηγήσει την εθνική Πορτογαλίας στην κορυφή του κόσμου.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε όμως, είναι πως ο 37χρονος ονειρεύεται έναν τελικό ανάμεσα σε Πορτογαλία και Βραζιλία, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο LiveScore.

"Το Μουντιάλ είναι η πιο δύσκολη διοργάνωση στον κόσμο. Το ονειρεύομαι. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο, αλλά τα όνειρα είναι δωρεάν, γι' αυτό και ονειρεύομαι όλη την ώρα.

Αστειεύομαι με τον Καζεμίρο και του λέω ότι ο τελικός θα είναι Πορτογαλία - Βραζιλία. Ουάου, θα ήταν ένα όνειρο. Κατά τη γνώμη μου θα ήταν ίσως το καλύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο", δήλωσε ο Πορτογάλος σταρ και συνέχισε:΅

"Ο καιρός για μένα δεν είναι θέμα. Είμαστε έτοιμοι, ως επαγγελματίες παίκτες μπορούμε να παίξουμε σε οποιαδήποτε συνθήκη, Για μένα θα είναι καλύτερα, γιατί προτιμώ τον ζεστό καιρό, οπότε δεν είναι τεράστιο πρόβλημα.

Αισθάνομαι καλά. Είναι ενδιαφέρον που γίνεται στα μέσα της σεζόν, είναι μια πρόκληση, διαφορετική, αλλά κατά τη γνώμη μου πιστεύω ότι θα είναι καλό. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, θα είναι το πέμπτο μου Μουντιάλ".

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ