ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Επίθεση Ρονάλντο για το δημοσίευμα της Record - "Δεν σπάμε από εξωτερικές δυνάμεις"

Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's opening goal during the World Cup group H soccer match between Portugal and Uruguay, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Monday, Nov. 28, 2022. (AP Photo/Abbie Parr)
Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's opening goal during the World Cup group H soccer match between Portugal and Uruguay, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Monday, Nov. 28, 2022. (AP Photo/Abbie Parr) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ανάρτησή του έστειλε μήνυμα ενότητας ενόψει του αγώνα της Πορτογαλίας με το Μαρόκο λίγο μετά το δημοσίευμα της Record.

Μετά την απάντηση της Ομοσπονδίας της Πορτογαλίας ήρθε και η σειρά του Κριστιάνο Ρονάλντο να απαντήσει έμμεσα στο δημοσίευμα της Record που τον ήθελε να απειλεί να φύγει από το Κατάρ.

Ο CR7 έστειλε μήνυμα ενότητας ενόψει του αγώνα της Πορτογαλίας με το Μαρόκο (10/12, 17.00), ενώ τόνισε ότι η ομάδα παραμένει ενωμένη και δεν σπάει από εξωτερικές δυνάμεις τις οποίες δεν κατονομάζει.

Μάλιστα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνόδευσε την ανάρτηση που έκανε χρησιμοποιώντας μια πανηγυρική φωτογραφία από την αναμέτρηση με την Ελβετία στην οποία δεν αγωνίστηκε ως βασικός.

"Μια ομάδα πολύ ενωμένη για να σπάσει από εξωτερικές δυνάμεις. Ένα έθνος πολύ γενναίο για να εκφοβιστεί από κάθε αντίπαλο. Μια ομάδα με την πραγματική έννοια της λέξης, που θα παλέψει για το όνειρο μέχρι τέλους! Κάντε ένα άλμα πίστης μαζί μας! Πάμε, Πορτογαλία!" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ