ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Πορτογαλία: Ο Πέπε αποκάλυψε "συνταγή" του Σάντος με ντομάτες και κρεμμύδια, έσκασαν στα γέλια αμφότεροι

Μουντιάλ 2022, Πορτογαλία: Ο Πέπε αποκάλυψε "συνταγή" του Σάντος με ντομάτες και κρεμμύδια, έσκασαν στα γέλια αμφότεροι

Η Πορτογαλία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στα νοκ άουτ του Μουντιάλ, συνεπώς η συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Νότια Κορέα "χωρούσε" και λίγη πλάκα.

Η Πορτογαλία αντιμετωπίζει στις 17:00 της Παρασκευής τη Νότια Κορέα, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στα νοκ άουτ του Μουντιάλ 2022.

Αυτό αφαιρεί κατά κάποιο τρόπο "βάρος" από τα πόδια των παικτών του Φερνάντο Σάντος, πράγμα που φάνηκε και στη συνέντευξη Τύπου, η οποία "χώρεσε" και λίγη πλάκα, αλλά και πολλά γέλια από τον Πέπε που βρέθηκε στο πλευρό του και θέλησε να αποκαλύψει τη "συνταγή" του προπονητή του.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος αμυντικός αναφέρθηκε σε μία μεταφορά του Σάντος σχετικά με την καλή συνεργασία των παικτών, την οποία παρομοιάζει με τα συστατικά μίας σαλάτας. Εκεί, λοιπόν, αμφότεροι έσκασαν στα γέλια.

"Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Έχουμε διάφορα συστατικά, αλλά αν δεν τα χρησιμοποιήσουμε σωστά, όπως μας έχει πει ο κόουτς", είπε γυρνώντας προς τον Φερνάντο Σάντος για να πάρει την άδειά του ώστε να μοιραστεί την παρομοίωση με τους δημοσιογράφους: "Μπορώ να το πω κόουτς; Έχουμε, λοιπόν, διάφορα είδη από σαλάτες. Δεν μπορείς να έχεις μία ντομάτα στη μία πλευρά και το κρεμμύδια σε μία άλλη. Είναι σημαντικό να βάλεις όλα τα συστατικά μαζί. Όντως έχουμε μία ποιοτική ομάδα, αλλά αν δεν δουλέψουμε σκληρά, δεν σεβαστούμε τους αντιπάλους μας και δεν κάνουμε ό,τι μας λέει ο προπονητής μας, δεν θα ωφεληθούμε όσο πρέπει από αυτή την ποιότητα.

Άρα, ανεξάρτητα από το ποιο βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και ποιοι όχι, πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Δείτε το σχετικό VIDEO:

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ