ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Πινέδα: "Κρίμα για το αποτέλεσμα, πάντα περήφανος που εκπροσωπώ το Μεξικό"

Ο Ορμπελίν Πινέδα
Ο Ορμπελίν Πινέδα @ 2022 JULIO CORTEZ / AP IMAGES

Ο Ορμπελίν Πινέδα με post στο Instagram εξέφρασε τη στεναχώρια του για τον αποκλεισμό του Μεξικού αλλά και την περηφάνια του που φοράει τη φανέλα της εθνικής της χώρας του.

Ο Ορμπελίν Πινέδα έπαιξε με το Μεξικό στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων του Μουντιάλ 2022 κόντρα στη Σαουδική Αραβία και είχε μια θετική εμφάνιση, ωστόσο οι "ελ τρι" έμειναν εκτός συνέχειας.

Ο Μεξικανός μέσος της ΑΕΚ έκανε ένα post στο Instagram στο οποίο εξέφρασε τη στεναχώρια του για το αποτέλεσμα, αλλά και την περηφάνια του που είναι μέλος των σομπρέρος και θα συνεχίσει να είναι.

"Θα είμαι πάντα περήφανος που εκπροσωπώ τη χώρα μου, το αγαπημένο μου Μεξικό. Ευχαριστώ τους οπαδούς για όλη την υποστήριξη. Ευχαριστώ την οικογένειά μου που με συνόδευσε σε αυτή την περιπέτεια. Κρίμα για το αποτέλεσμα, πολύ λυπηρό που δεν μπορέσαμε να τους δώσουμε τη χαρά που περίμεναν. Θα συνεχίσω να δίνω ότι έχω', ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μεξικανός μέσος της ΑΕΚ στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Πλέον ο 26χρονος μέσος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το Μεξικό και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ΑΕΚ, αφού φυσικά πάρει τις απαραίτητες ανάσες. Ο Πινέδα και οι υπόλοιποι Μουντιαλικοί ποδοσφαιριστές δεν σταμάτησαν καθόλου, καθώς αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εντάχθηκαν στις υποχρεώσεις των ομάδων τους.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΞΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ