ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Μουντιάλ 2022, πάρτι οπαδών και παικτών της Αργεντινής: "Έκλαψα για τους χαμένους τελικούς, αλλά τώρα θέλω το τρίτο Κύπελλο"

Ο Μέσι τραγουδά μαζί με τους οπαδούς το σύνθημα
Ο Μέσι τραγουδά μαζί με τους οπαδούς το σύνθημα 2022 FRANK AUGSTEIN / AP PHOTO

Ο Μέσι και οι συμπαίκτες του έστησαν το δικό τους πάρτι στο τέλος του αγώνα και τραγούδησαν μαζί με τον κόσμο το σύνθημα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, που δείχνει την αγάπη για τον Λιονέλ, τον Μαραντόνα και τον πόθο για την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Εκρηξη συναισθημάτων προκάλεσε η πρόκριση της Αργεντινής και η μαγικής εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι. Και το σύνθημα που τραγουδούσαν οι χιλιάδες Αργεντίνοι στις εξέδρες μαζί με τους παίκτες της ομάδας τους στο τέλος του αγώνα, δείχνει ακριβώς πώς ζουν σε αυτή τη χώρα της Λατινικής Αμερικής το Μουντιάλ.

Ο Μαραντόνα είναι πάντα στην καρδιά τους, ο Μέσι είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας και ο πόθος για την κατάκτηση του τρίτου Παγκοσμίου Κυπέλλου οσο πιο μεγάλος μπορεί να φανταστείς κανείς. Στο τραγούδι, λοιπόν, ο Ντιέγκο και ο Λιονέλ είναι οι πρωταγωνιστές, ενώ γίνεται αναφορά και στα παιδιά από τις Μαλβίνες, δηλαδή τα νησιά Φόκλαντ.

"Γεννήθηκα στην Αργεντινή, τη χώρα του Ντιέγκο και του Λιονέλ, τα παιδιά από τις Μαλβίνες που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Δεν μπορώ να σας το εξηγήσω γιατί δεν θα καταλάβεις, για τους τελικούς που χάσαμε, πόσα χρόνια έκλαψα για αυτούς. Αλλά αυτό τελείωσε γιατί στο Μαρακανά, πατέρα νικήσαμε , ξανά, στον τελικό με τους Βραζιλιάνους. Παιδιά, τώρα ενθουσιαστήκαμε ξανά. Θέλω να κερδίσω το τρίτο, θέλω να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής. Και τον Ντιέγκο στον ουρανό μπορούμε να τον δούμε μαζί με τον πατέρα Ντιέγκο και την Τότα (μητέρα του), όλοι μαζί να φωνάζουν για τον Μέσι", τραγουδούσε ο κόσμος στις εξέδρες μαζί με τον Μέσι, τον Εμιλιάνο Μαρτίνες και τους συμπαίκτες τους, σε άλλη μια μαγική βραδιά για τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο και την Αργεντινή.

Φυσικά, αυτό είναι μόνο ένα από τα συνθήματα που τραγουδούν, αφού δεν ξεχνούν και παλιότερα συνθήματα όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).


TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ