ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Οτάβιο για Κριστιάνο Ρονάλντο: "Είναι ο αρχηγός μας, πήγε και ενθάρρυνε τον Ράμος"

Ο Οτάβιο με την φανέλα της Πορτογαλίας
Ο Οτάβιο με την φανέλα της Πορτογαλίας 2022 PAVEL GOLOVKIN / AP PHOTO

Ο Οτάβιο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ αποκάλυψε πως ο CR7 έσπευσε να ενθαρρύνει τον Γκονσάλο Ράμος όταν έμαθε ότι εκείνος θα αρχίσει στην ενδεκάδα με την Ελβετία.

Το θέμα του Κριστιάνο Ρονάλντο απασχόλησε τη συνέντευξη Τύπου της Πορτογαλίας την Πέμπτη με τον Οτάβιο να ερωτάται για αυτό.

Εκείνος έσπευσε να στηρίξει τον CR7 και ταυτόχρονα να αποκαλύψει ένα συμβάν το οποίο δεν είχε βγει μέχρι στιγμής στη δημοσιότητά.

"Ξέρεις ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν έμαθε ότι δεν θα ξεκινούσε; Πήγε να μιλήσει με τον Γκονσάλο Ράμος και την υπόλοιπη ομάδα για να τους ενθαρρύνει. Είναι ο αρχηγός μας.

Όλα όσα περιστρέφονται γύρω από τον Ρονάλντο είναι αρνητικά σύμφωνα με τα Μέσα ενημέρωσης. Δημιουργούν πολλές ψεύτικες ιστορίες. Ο Ρονάλντο είναι παράδειγμα, είναι ο αρχηγός μας, στήριξε την ομάδα μέσα από τα αποδυτήρια ακόμα και όταν ήξερε ότι δεν επρόκειτο να παίξει" είπε χαρακτηριστικά ο Οτάβιο.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ