ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Οργισμένη κι η άλλη αδερφή του Ρονάλντο: "Του ζήτησα να φύγει, σκέφτηκε τι έχει κάνει κι έμεινε"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Πορτογαλίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ελβετία για τη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Λουσαΐλ Αϊκόνικ Στέιντιουμ", Λουσαΐλ | Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Πορτογαλίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ελβετία για τη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Λουσαΐλ Αϊκόνικ Στέιντιουμ", Λουσαΐλ | Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 © 2022/ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Η Έλσα Αβέιρο έκανε την αρχή και τη σκυτάλη πήρε η Κάτια από τις αδερφές του Κριστιάνο Ρονάλντο, σχολιάζοντας την κριτική που δέχεται ο αδερφός της στο Μουντιάλ 2022, λέγοντας πως τον παρότρυνε να φύγει άμεσα από το Κατάρ.

Η αρχή έγινε με την Έλσα, αλλά η έτερη αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο, δεν έμεινε άπραγη στα όσα συμβαίνουν με τον αδερφό της και την κριτική που δέχεται.

Ύστερα από τη θριαμβευτική νίκη της Πορτογαλίας με 6-1 επί της Ελβετίας για τη φάση των 16 του Μουντιάλ 2022, ο 37χρονος σούπερ σταρ υπήρξε πρωταγωνιστής για ένα σωρό εξωαγωνιστικούς λόγους. Δεν άρχισε στην ενδεκάδα για πρώτη φορά από το 2008 σε μεγάλο τουρνουά, μπήκε στο 73' και δεν σκόραρε, ο αντικαταστάτης του, Γκονσάλο Ράμος, σημείωσε χατ τρικ, ενώ ο ίδιος αποχώρησε άμεσα από τον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα κι ενώ οι συμπαίκτες του πανηγύριζαν ακόμη.

"Του ζήτησα τόσο πολύ να φύγει. Χωρίς να κοιτάξει πίσω. Όχι άλλες διαμάχες. Όχι άλλος πόνος. Κατέβασε το κεφάλι του, σκέφτηκε πόσα πολλά έχει κάνει ήδη και πόσα έχει πετύχει και έμεινε. Ήταν τόσα πολλά. Έμεινε και είδε πόσο τεράστιος είναι. Πόσο γιγαντιαίος είναι. Ευχαριστώ", είπε αρχικά σε VIDEO που ανέβασε ως story στο Instagram.

Τα VIDEOS συνεχίστηκαν, στα οποία η 45χρονη είπε κι άλλα: "Ήθελα να έρθει σπίτι, να αφήσει την εθνική ομάδα και να καθίσει μαζί μας, ώστε να μπορούμε να τον αγκαλιάσουμε και να του πούμε ότι όλα είναι εντάξει. Να του υπενθυμίσουμε όσα πέτυχε και από πού προήλθε. Πραγματικά ήθελα να μην πάει πουθενά, υποφέραμε αρκετά".

Τα VIDEOS συνεχίστηκαν και σε ένα άλλο δήλωσε "πολύ λυπημένη με όσα διάβασα και άκουσα, όχι εδώ στο Κατάρ, αλλά στη χώρα μου, στη χώρα του. Αλλά πολύ λυπημένη".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ