ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Οπαδοί της Βραζιλίας έκαναν άβολο το ταξίδι του Αγκουέρο στο Κατάρ

Μουντιάλ 2022: Οπαδοί της Βραζιλίας έκαναν άβολο το ταξίδι του Αγκουέρο στο Κατάρ
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΚΟΥΕΡΟ ΣΤΟ INSTAGRAM

Ο Σέρχιο Αγκουέρο ταξίδεψε στο Κατάρ για να δει διά ζώσης αγώνες του Μουντιάλ και είχε μία ιδιαίτερη εμπειρία κατά τη διάρκεια της πτήσης του, αφού στο ίδιο αεροπλάνο μαζί του ήταν και αρκετοί φωνακλάδες φίλοι της εθνικής Βραζιλίας.

Το ποδόσφαιρο και δη το Παγκόσμιο Κύπελλο, που συνιστά τη μεγαλύτερη γιορτή του βασιλιά των σπορ κάθε τέσσερα χρόνια, ενώνει τους λαούς και αυτό το διαπίστωσε ιδίοις όμμασι ο Σέρχιο Αγκουέρο.

Ο Αργεντινός παλαίμαχος στράικερ, ο οποίος είχε πάρει μέρος με την αλμπιστελέστε στα τρία προηγούμενα Μουντιάλ (2010, 2014, 2018) αποφάσισε να πάει στο Κατάρ για να βρεθεί στην... πηγή των γεγονότων στο πλαίσιο της 22ης βερσιόν της διοργάνωσης και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του βρέθηκε σε μία άκρως άβολη και αμήχανη κατάσταση.

Αυτή είχε να κάνει με τη συνύπαρξή του με αρκετούς φίλους της εθνικής Βραζιλίας που βρίσκονταν στην ίδια πτήση και η οποία "χάλούσαν τον κόσμο" με τα τραγούδια τους, με τον "Κουν" να δημοσιεύει video στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram για να δείξει σε όλο τον κόσμο τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες ταξίδευε, δεδομένης της παραδοσιακής κόντρας των δύο χωρων της Λατινικής Αμερικής.

Σημειώνεται πως η δις πρωταθλήτρια κόσμου Αργεντινή είναι στον 3ο όμιλο μαζί με Μεξικό, Πολωνία και Σαουδική Αραβία ενώ η πεντάκις κάτοχος του τίτλου Βραζιλία βρίσκεται στον 7ο μαζί με τις Σερβία, Ελβετία και το Καμερούν.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ