ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Άγριο ξύλο και αίματα μεταξύ οπαδών της Αργεντινής και του Μεξικού την ώρα του αγώνα

Μουντιάλ 2022: Άγριο ξύλο και αίματα μεταξύ οπαδών της Αργεντινής και του Μεξικού την ώρα του αγώνα
PRINT SCREEN

Ο αγώνας μεταξύ της Αργεντινής και του Μεξικού δεν είχε ένταση μόνο στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στις εξέδρες του "Λουσάιλ Στέιντιουμ", με οπαδούς των δύο ομάδων να βρίσκονται μαζί στην ίδια κερκίδα και να έρχονται στα χέρια.

Η αναμέτρηση της Αργεντινής με το Μεξικό για την δεύτερη αγωνιστική του 3ου ομίλου του Μουντιάλ είχε το χαρακτήρα "τελικού" για την αλμπιστελέστε αφού γνώριζε εκ των προτέρων πως σε περίπτωση ήττας θα αποχαιρετούσε τη διοργάνωση.

Αυτό έκανε τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του να τα δώσουν όλα για τους τρεις βαθμούς της νίκης και τελικά να τους πάρουν απέναντι στους σομπρέρος, με τα γκολ του Pulga και του Ένσο Φερνάντες στο δεύτερο μέρος να στέλνουν την ομάδα του Σκαλόνι σε έναν ακόμα τελικό, αυτόν απέναντι στην Πολωνία την ερχόμενη Τετάρτη (30/11).

Το ματς στο "Λουσάιλ Στέιντιουμ" είχε πολλές κόντρες στο χορτάρι λόγω της κρισιμότητάς του, με την ένταση να μην μένει ωστόσο στον αγωνιστικό χώρο αλλά να μεταφέρεται και στις εξέδρες, με τα δύο γκολ να φέρνουν έντονους πανηγυρισμούς αλλά και αντιδράσεις.

Σε videos που κυκλοφορούν στα social media, μπορεί να δει κάποιος ότι τα πράγματα "ξέφυγαν", με οπαδούς των δύο ομάδων που βρίσκονταν στο ίδιο χώρο να πρωταγωνιστούν σε άγρια σκηνικά που περιελάμβαναν μπουνιές και κλωτσιές, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ από τα τοπικά ΜΜΕ υπήρχαν μκροσυμπλοκές και μετά το τέλος του αγώνα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΞΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ