MUNDIAL ANALYSIS

Μουντιάλ 2022, Ονανά: Αυτά είναι τα γραφήματα που έστειλαν στο σπίτι του τον τερματοφύλακα του Καμερούν

Ο Ονανά στην αναμέτρηση της Ελβετίας με το Καμερούν
Ο Ονανά στην αναμέτρηση της Ελβετίας με το Καμερούν 2022 AP PHOTO/PETR JOSEK

Ο Σονγκ διαφώνησε με τον Ονανά για τον τρόπο που κάνει τα βολέ του ο τερματοφύλακας του Καμερούν, με τον προπονητή των λιονταριών να αποφασίζει να τον στείλει σπίτι του. Δείτε τα γραφήματα της Opta που εξηγούν τον τρόπο παιχνιδιού του Ονανά.

Ο Αντρέ Ονανά έμεινε εκτός Μουντιάλ μετά από διαφωνία του με τον προπονητή της ομάδας Ριγκομπέρτ Σονγκ, με τον τερματοφύλακα της Ίντερ να επιστρέφει σπίτι του.

Οι δυο τους συζήτησαν στην τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι με τη Σερβία διαφωνώντας για τον τρόπο με τον οποίο ο Ονανά εκτελεί τα βολέ. Συγκεκριμένα ο Σονγκ ζητούσε από εκείνον μακρινές μεταβιβάσεις και όχι κοντινές, όπως επιλέγει και όπως έχει συνηθίσει να παίζει τόσο στον Άγιαξ που ήταν πριν πάρει τη μεταγραφή του στους Ιταλούς, όσο και στους "νερατζούρι".

Παρακάτω στο γράφημα της Opta/Stats Perform μπορείτε να δείτε τις ενέργειες του τερματοφύλακα της Ίντερ στο πρώτο παιχνίδι του Καμερούν κόντρα στην Ελβετία.

Οι ενέργειες του Ονανά στην αναμέτρηση του Καμερούν με την Ελβετία
Οι ενέργειες του Ονανά στην αναμέτρηση του Καμερούν με την Ελβετία OPTA

Συγκεκριμένα ο Ονανά είχε 61 ενέργειες με την μπάλα στο παιχνίδι και οι 26 από αυτές ήταν εκτός περιοχής. Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο κίπερ του Καμερούν ανέβαινε ψηλά για να βοηθήσει στο passing game και εν γένει καταλαβαίνει κανείς πως του άρεσε να παίζει εκτός περιοχής του σαν... τελευταίος αμυντικός.

Πάμε να δούμε τώρα και το στοιχείο που έφερε το σημείο... τριβής ανάμεσα Ονανά και Σονγκ και το οποίο αποτυπώνεται στο παρακάτω γράφημα.

Οι μεταβιβάσεις και τα στατιστικά του Ονανά στην αναμέτρηση του Καμερούν με τη Σερβία
Οι μεταβιβάσεις και τα στατιστικά του Ονανά στην αναμέτρηση του Καμερούν με τη Σερβία OPTA

Ο Ονανά είχε 39 πετυχημένες πάσες στο παιχνίδι κόντρα στην Ελβετία με τις 19 από αυτές να είναι μακρινές και τις 20 δίπλα του. Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω έκανε κοντινές πάσες ψηλά ή ακόμη και έξω από την περιοχή.

Όλα τα παραπάνω δεν άρεσαν στον Σονγκ που του ζήτησε να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του, ο Ονανά διαφώνησε και του είπε πως δεν πρόκειται να αλλάξει το παιχνιδι του και έτσι η πορεία του γκολκίπερ της Ίντερ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ολοκληρώθηκε.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS MUNDIAL ANALYSIS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΜΕΡΟΥΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ