ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Ολλανδία - Κατάρ: Οι οράνιε με καυτό Χάκπο για να τσεκάρουν το εισιτήριο, φλερτάρουν με αρνητικό ρεκόρ οι διοργανωτές

Ο Χάκπο στην αναμέτρηση της Ολλανδίας απέναντι στο Εκουαδόρ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.
Ο Χάκπο στην αναμέτρηση της Ολλανδίας απέναντι στο Εκουαδόρ 2022 AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Η Ολλανδία θέλει να "τσεκάρει" το εισιτήριο για τους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στο Κατάρ. Δείτε χρήσιμα facts για την αναμέτρηση.

Η Ολλανδία αντιμετωπίζει το Κατάρ (29/11, 17:00, ANT1, ANT1+, LIVE SPORT24) και θέλει να τσεκάρει το εισιτήριο για τη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στους αποκλεισμένους διοργανωτές.

Πάμε να δούμε μερικά χρήσιμα facts για τη διοργάνωση.

Η Ολλανδία έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις απέναντι σε ασιατικές ομάδες σε Μουντιάλ, με τέρματα 11-1.

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που η Ολλανδία αντιμετωπίζει τη διοργανώτρια χώρα του Μουντιάλ. Οι Ολλανδοί έχασαν από Γερμανία και Αργεντινή στους τελικούς του 1974 και του 1978, αλλά νίκησαν τη Βραζιλία στον μικρό τελικό του 2014.

Μουντιάλ 2022, Ολλανδία - Κατάρ: Οι οράνιε με καυτό Χάκπο για  να τσεκάρουν το εισιτήριο, φλερτάρουν με αρνητικό ρεκόρ οι διοργανωτές

Το Κατάρ μπορεί να γίνει η μοναδική διοργανώτρια χώρα που κάνει τρεις ήττες σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Ολλανδία έχει τρία γκολ με μόλις τέσσερις τελικές στην εστία και είχε μόνο μία τελική στο τέρμα στο 1-1 με τον Ισημερινό. Η ομάδα του Φαν Χαλ είχε μόλις δύο τελικές στο ματς, τις λιγότερες που έχει κάνει ευρωπαϊκή ομάδα σε Παγκόσμιο Κύπελλο από το 1966 μέχρι σήμερα.

Ολλανδία-Κατάρ στη Stoiximan με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις & Live Bet Builder!

Το Κατάρ έχει ήδη δεχθεί πέντε γκολ και καμία διοργανώτρια χώρα δεν έχει δεχθεί περισσότερα τέρματα, με τη Νότια Αφρική να είχε κι αυτή πέντε γκολ παθητικό το 2010.

Ο Κόντι Χάκπο έχει συμμετοχή σε τουλάχιστον ένα γκολ σε πέντε σερί αγώνες της Ολλανδίας σε όλες τις διοργανώσεις (τέσσερα γκολ, μία ασίστ).

Μουντιάλ 2022, Ολλανδία - Κατάρ: Οι οράνιε με καυτό Χάκπο για  να τσεκάρουν το εισιτήριο, φλερτάρουν με αρνητικό ρεκόρ οι διοργανωτές

Ο Χάκπο έχει φέτος συμμετοχή σε 34 γκολ σε 28 αγώνες με την PSV και την Ολλανδία, με 16 γκολ και 18 ασίστ.

Ο άσος της Αϊντχοφεν άνοιξε το σκορ στα πρώτα δύο ματς της Ολλανδίας στον όμιλο και μόνο τρεις Ολλανδοί έχουν σκοράρει σε τρία σερί ματς Μουντιάλ: Ο Νέσκενς το 1974, ο Μπέργκαμπ το 1994 και ο Σνάιντερ το 2010.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ