ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Ολλανδία - ΗΠΑ: Απίστευτο κράξιμο Φαν Μπάστεν και Φαν ντερ Φάαρτ ενώ οι "οράνιε" νικούσαν με 2-0

Μουντιάλ 2022, Ολλανδία - ΗΠΑ: Απίστευτο κράξιμο Φαν Μπάστεν και Φαν ντερ Φάαρτ ενώ οι "οράνιε" νικούσαν με 2-0
TWITTER

Μάρκο φαν Μπάστεν και Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ εξαπέλυσαν δριμεία κριτική στο ποδόσφαιρο που παρουσίασε η εθνική Ολλανδίας απέναντι στις ΗΠΑ στο 1ο ημίχρονο, παρότι η οι "οράνιε" ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0.

Σκληρή κριτική εξαπέλυσαν δύο θρύλοι της Ολλανδίας, οι Μάρκο φαν Μπάστεν και Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ, στο ημίχρονο του αγώνα των "οράνιε" κόντρα στις ΗΠΑ, παρότι βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 2-0, για τη φάση των 16 του Μουντιάλ 2022.

Οι δύο παίκτες που συνδέθηκαν με τις δύο τελευταίες σπουδαίες πορείες της εθνικής ομάδας, την κατάκτηση του Euro 1988 και την 3η θέση του Μουντιάλ 2010 αντίστοιχα, ήταν καλεσμένοι στο πάνελ της δημόσιας τηλεόρασης NOS.

Ο Φαν Μπάστεν άρχισε με καλά λόγια για το γκολ του Μέμφις Ντεμπάι, αλλά έμεινε εκεί. "Το 1-0 ήταν ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και η πιο όμορφη επίθεση του τουρνουά μέχρι στιγμής", δήλωσε αρχικά ο 58χρονος, ο οποίος πέρασε από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού από το 2004 μέχρι το 2008.

Στη συνέχεια, εξαπέλυσε επίθεση στο ποδόσφαιρο της εθνικής ομάδας της πατρίδας του: "Δύο σπουδαία γκολ. Τα υπόλοιπα είναι για κλάματα. Ως λάτρης του ποδοσφαίρου, αναρωτιέμαι. Τι βλέπω; Μηδέν πρωτοβουλία. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο να είμαι περήφανος; Αν κατακτήσουμε το Μουντιάλ, όλοι θα είναι χαρούμενοι. Αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το αντέξω (σ.σ. εννοεί το παιχνίδι της Ολλανδίας) για πολύ ακόμα. Όλοι αρχίσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο επειδή το βρίσκαμε διασκεδαστικό, σωστά; Δεν πιστεύω ότι αυτοί οι παίκτες διασκεδάζουν".

Ο Φαν ντερ Φάαρτ υπερθεμάτισε, υποστηρίζοντας ότι το ποδόσφαιρο που έπαιξε η Ολλανδία δεν ταιριάζει με τις αρετές του Φρένκι ντε Γιονγκ: "Νομίζω ότι θα προτιμούσε να βρίσκεται στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του τώρα. Θα ήθελε να πάει στον Φαν Χάαλ και να του πει 'μπορείς να με βγάλεις, σε παρακαλώ;'"

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ