ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, οι αισθητήρες της Al Rihla αποφάσισαν: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ακούμπησε την μπάλα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πηδάει για την μπάλα στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ουρουγουάη
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πηδάει για την μπάλα στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ουρουγουάη 2022 AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Συζήτηση έχει σηκώσει το όνομα του πρώτου σκόρερ στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας κόντρα στην Ουρουγουάη. Κριστιάνο Ρονάλντο ή Μπρούνο Φερνάντες; Οι αισθητήρες της Al Rihla έδωσαν τη λύση.

Το 1-0 της Πορτογαλίας απέναντι στην Ουρουγουάη έφερε αρκετή συζήτηση, όσον αφορά στο όνομα του σκόρερ. Ακούμπησε ή όχι την μπάλα ο Ρονάλντο, είναι σκόρερ ο CR7 ή ο Μπρούνο Φερνάντες;

Η FIFA θα ανέλυε το πρώτο γκολ και θα αποφάσιζε. Η παγκόσμια ομοσπονδία με ενημέρωση στο ESPN πήρε την απόφασή της. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο λοιπόν δεν ακούμπησε την μπάλα και σκόρερ πράγματι είναι ο Μπρούνο Φερνάντες.

Πώς ελήφθη αυτή η απόφαση. Σύμφωνα με τους αισθητήρες που είναι εγκατεστημένοι στο εσωτερικό της μπάλας του τουρνουά, της Al Rihla της Adidas.

"Στο παιχνίδι μεταξύ της Πορτογαλίας και της Ουρουγουάης, με την χρήση της τεχνολογίας που υπάρχει στην Al Rihla της Adidas, είμαστε σε θέση να δείξουμε πως δε υπάρχει επαφή στην μπάλα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο πρώτο γκολ. Ο σένσορας που υπάρχει στην μπάλα είναι υψηλής ακρίβειας και μας επιτρέπει μία ακριβή ανάλυση" αναφέρει η ανάλυση.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ