ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Ο Θέμης Καίσαρης ανέλυσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Ώρα Μουντιάλ" το πλάνο της Γαλλίας και της Αγγλίας

Ο Θέμης Καίσαρης στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Ώρα Μουντιάλ"
Ο Θέμης Καίσαρης στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Ώρα Μουντιάλ" PRINT SCREEN GLOMEX

Ο Θέμης Καίσαρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Ώρα Μουντιάλ με παρουσιαστές τους Στέφανο Αβραμίδη και Βασίλη Σαμπράκο και από το Στούντιο του SPORT24 ανέλυσε με τη βοήθεια της Opta το πλάνο της Γαλλίας και του Ντεσάμπ, αλλά και της Αγγλίας του Σάουθγκεϊτ.

Ο διευθυντής σύνταξης του SPORT24, Θέμης Καίσαρης, φιλοξενήθηκε στη βασική εκπομπή του ΑΝΤ1 για το Παγκόσμιο Κύπελλο "Ώρα Μουντιάλ" με τους Στέφανο Αβραμίδη και Βασίλη Σαμπράκο και από το Στούντιο του SPORT24 ανέλυσε με τη βοήθεια της Opta το πλάνο της Γαλλίας και του Ντιντιέ Ντεσάμπ, αλλά και της Αγγλίας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Θυμίζουμε πως η 24 MEDIA καινοτομεί και συνεργάζεται με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ -το πρώτο ιδιωτικό κανάλι στην Ελλάδα που μεταδίδει το Μουντιάλ- για να καλύψει από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή όλα όσα θα γίνουν στα γήπεδα του Κατάρ, με φόντο τη στέψη του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ