ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Ο Στέρλινγκ επέστρεψε στην Αγγλία επειδή έγινε διάρρηξη στο σπίτι του και ανησύχησε για την οικογένειά του

Μουντιάλ 2022: Ο Στέρλινγκ επέστρεψε στην Αγγλία επειδή έγινε διάρρηξη στο σπίτι του και ανησύχησε για την οικογένειά του
@2022 ABBIE PARR/AP IMAGES

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ άφησε την αποστολή της Αγγλίας στο Κατάρ και επέστρεψε εσπευσμένα στην πατρίδα του, αφού το βράδυ του Σαββάτου διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του στο Λονδίνο και ήθελε να σιγουρευτεί για το αν είναι καλά η οικογένειά του.

Η Αγγλία αντιμετώπισε την Σενεγάλη για τους 16 του Μουντιάλ χωρίς τον Ραχίμ Στέρλινγκ στην αποστολή της, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να γνωστοποιεί λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα πως ο φορ της Τσέλσι επέστρεψε στην Αγγλία λόγω ενός οικογενειακού ζητήματος που έπρεπε να διευθετήσει τη φύση του "προβλήματος" να αποκαλύπτεται στο φινάλε του ματς.

Αυτό είχε να κάνει με μία διάρρηξη που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (3/12) στο σπίτι του παίκτη στο Λονδίνο, με τον Στέρλινγκ να ανησυχεί για την κατάσταση της συζύγου και των τριών παιδιών του και να παίρνει άδεια από την τεχνική ηγεσία για να πετάξει πίσω στην πατρίδα και να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι πως είναι όλα καλά στην υγεία τους.

"Αποφάσισε να επιστρέψει στην Αγγλία για να δει την οικογένειά του και να τσεκάρει πως είναι καλά αλλά ελπίζει να επιστρέψει στο Κατάρ εάν είναι κατάλληλες οι συνθήκες.

Είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην προσπάθεια της εθνικής Αγγλίας στο Μουντιάλ και θα επιστρέψει στο Κατάρ όταν μπορέσει", αναφέρει ο δημοσιογράφος της Telegraph, Ματ Λο, με το ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ να αναφέρει πως οι διαρρήκτες οπλοφορούσαν κατά την έφοδό τους στο σπίτι του Στέρλινγκ στην αγγλική πρωτεύουσα.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ