ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Ο Μπέκαμ αναγκάστηκε να αλλάξει ξενοδοχείο στο Κατάρ όταν μαθεύτηκε που μένει

Μουντιάλ 2022: Ο Μπέκαμ αναγκάστηκε να αλλάξει ξενοδοχείο στο Κατάρ όταν μαθεύτηκε που μένει
@2022 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πέρασε σχεδόν μία εβδομάδα σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο Κατάρ όμως -σύμφωνα με την Daily Mail- αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει άρον άρον όταν διέρρευσε ευρέως το μέρος διαμονής του.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ υπέγραψε ένα μυθικό δεκαετές συμβόλαιο ύψους 173.000.000 ευρώ με το Κατάρ για να είναι ο πρεσβευτής του και να βοηθήσει στην προαγωγή του τουρισμού, της κουλτούρας και των αθλητικών φιλοδοξιών της χώρας και στην περίοδο του Μουντιάλ δεν θα μπορούσε να είναι απόντας από το μεγάλο ραντεβού.

Τουναντίον, ο άλλοτε κάπτεν της εθνικής Αγγλίας είναι εδώ και αρκετές ημέρες στο Κατάρ και μάλιστα παρακολούθησε διά ζώσης τα δύο πρώτα ματς των "τριών λιονταριών" στα τελικά απέναντι σε Ιράν και ΗΠΑ, με την "Daily Mail" να δίνει στη δημοσιότητα μία πολύ ενδιαφέρουσα είδηση αναφορικά με τη διαμονή του.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του εν λόγω μέσου, που έχει το χαρακτήρα του "αποκλειστικού", ο Μπέκαμ έμεινε για μία εβδομάδα στο πεντάστερο ξενοδοχείο "Mandarin Oriental" στην Ντόχα, που εδρεύει σε μία από τις αριστοκρατικές συνοικίες της χώρας, με τη σουίτα στην οποία διέμενε να διαθέτει πολλά κομφόρ (μεταξύ άλλων γυμναστήριο και ιδιωτική πισίνα) και να κοστίζει 23.000 ευρώ τη βραδιά.

Συνολικά, έμεινε μία εβδομάδα εκεί αφού σύμφωνα με την "Daily Mail", αποφάσισε να αφήσει το δωμάτιο και να φύγει όταν μαθεύτηκε από τους οπαδούς το μέρος διαμονής του, για να είναι προς το παρόν μυστήριο αν επέλεξε άλλο ξενοδοχείο στη χώρα σε άγνωστη για τον κόσμο τοποθεσία ή επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

"Άρεσε πολύ στο προσωπικό να τον έχει εδώ και τον αποκαλούσαν "Σερ Ντέιβιντ" επειδή απέπνεε σεβασμό. Δεν τον έβλεπαν πολύ οι άλλοι καλεσμένοι επειδή είχε μία υπέροχη σουίτα που είναι σαν ξενοδοχείο μέσα στο ξενοδοχείο, κάτι που σημαίνει πως δεν ήθελε να ανακατευτεί με τον υπόλοιπο κόσμο.

Ήταν πολύ ευγενικός με όλους και μοιάζει καθόλα αξιοπρεπής. Ο Σερ Ντέιβιντ είναι ένας από τους διασημότερους ανθρώπους στο παγκόσμο ποδόσφαιρο και είναι τιμή να τον έχουμε εδώ. Είναι κρίμα που δεν έμεινε περισσότερο και είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει.

Σε ποιον δεν θα άρεσε να μένει εδώ", δήλωσε στο αγγλικό μέσο άνθρωπος του ξενοδοχείου, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ